Volgende wedstrijdSpeeldag 17: FC St. Pauli – SSV Jahn Regensburg/23 januari 2021/Millerntor

Reacties: ” De kop ervoor gegooid “

Met de 1-3 overwinning op Dynamo Dresden – donderdagavond 25 januari 2018 – maakten The Boys in Brown een goede start van het voetbaljaar 2018. Logisch dat onze Kiezkickers in de mixed zone tevreden waren over de geleverde prestatie.

Uwe Stöver (Hoofd van Sport): “Dat was een goed begin. Het was belangrijk dat we weinig hebben toegelaten en we bij de standaardsituaties van Dresden goed verdedigd hebben. Vanzelfsprekend is het positief dat we drie doelpunten gescoord hebben. We zijn blij dat we onszelf hebben gerehabiliteerd met de drie afgelopen wedstrijden voor de dramatische wedstrijden tegen Fürth en Bielefeld. We zitten op de positieve weg, maar we blijven zakelijk en rustig. ”

Aziz Bouhaddouz: “Vandaag hebben we geweldig werk geleverd als een team. Iedereen vocht voor iedereen. Desalniettemin hadden we onze vele kansen nog beter moeten benutten, maar de 1-3 is natuurlijk een geweldig resultaat. ”

Bernd Nehrig: “Het was duidelijk dat we hard moesten werken en tot het uiterste moesten gaan. De drie punten hebben we vandaag behaald omdat we simpel speelden. Iedereen gooiden zichzelf voor de bal. Dit was een sterke prestatie van de groep. ”

Waldemar Sobota: “In het trainingskamp heb ik gewerkt aan mijn schot op doel. Blijkbaar was het dat waard. Vóór de wedstrijd heb ik besloten om de bal niet lang aan te nemen, maar om meteen af te drukken. Gelukkig is het de eerste keer gelukt. Maar het belangrijkste is dat het altijd om het team gaat. Vandaag was ik de gelukkige en volgende week zal het een andere zijn. Het succes van vandaag was dubbel zo belangrijk, omdat het zondag verder gaat. We willen voortbouwen op de prestaties van vandaag met volle kracht beginnen tegen Darmstadt. ”

Richard Neudecker: “Vandaag wilden we als één team spelen, compact blijven en tegen prikken. Dat hebben we gedaan. Mijn doelpunt was natuurlijk een ongelooflijk gevoel. Ik stond lang buitenspel en nu kom ik terug met een doelpunt. Dat maakt me gelukkig. Bovenal was het doelpunt belangrijk omdat Dresden in die fase aan het drukken was. Dus ik ben blij dat ik het team kon helpen. Goed dat we zondag weer spelen. Natuurlijk, als je wint wil je dat het doorgaat. We zijn fit en klaar voor Darmstadt. ”

Lasse Sobiech: “We hebben ons plan geïmplementeerd en hebben niet geprobeerd het spel van Dresden mee te spelen. We wilden in duel gaan en snel in de omschakeling schakelen – dat is gelukt. Hoewel we het veel beter kunnen, was dat precies het juiste plan. ”

Robin Himmelmann: ” Dit zijn drie punten die ons moed geven. Maar we kunnen er maar een paar uur van genieten. De voorbereiding voor zondag begint morgen opnieuw. Dat zal moeilijk genoeg zijn, omdat de wedstrijd vandaag veel van ons eiste. ”

Bron: www.fcstpauli.com