Volgende wedstrijdSpeeldag 10: Eintracht Braunschweig – FC St. Pauli/5 december 2020/Eintracht-Stadion

Over ons

[bt_bb_section layout=”boxed_1200″ top_spacing=”normal” bottom_spacing=”normal” full_screen=”” vertical_align=”top” background_overlay=”” color_scheme=”” top_negative_margin=”” background_color=”” bottom_negative_margin=”” highlight=”no-highlight” background_image=”” parallax=”” parallax_offset=”” background_video_yt=”” yt_video_settings=”” background_video_mp4=”” background_video_ogg=”” background_video_webm=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][bt_bb_row][bt_bb_column width=”1/1″][bt_bb_text]

Welkom bij FCSP Belgium – Brown Devils,

Wij zijn een Belgische supportersclub van FC St Pauli opgericht 2018.

De bedoeling van de supportersclub is zoveel mogelijk supporters die fan zijn/worden van FCSP en zo ergens af te spreken om gezamenlijk met auto’s naar de (uit)wedstrijden te trekken.

Leden van Supportersclub FCSP Belgium – Brown Devils dragen de vanzelfsprekendheid – opgesteld door FC St Pauli – hoog in het vaandel.

Wij willen mensen verenigen die leven bij de standaard.

Neen tegen :

– Fascisme
– Racisme
– Seksime
– Homofobie

De bedoeling van deze feitelijke vereniging is – buiten de regels van FCSP in stand te houden en te verspreiden- om ook op sociaal-maatschappelijk vlak actief te worden (zonder gekoppeld te zijn aan een partij/vakbond/ngo)

Opgelet!: Wij regelen geen kaarten. Wil je een wedstrijd van de enigste mogelijkheid bezoeken? Mail dan de Fanladen (http://www.stpauli-fanladen.de/) of de club zelf (https://www.fcstpauli.com/).
Denk eraan dat wedstrijden van FCSP op Millerntor steeds stijf uitverkocht zijn, vroeg erbij zijn en duimen drukken is de boodschap

Jullie ons altijd contacteren op :

Mentemansstraat 4 3800 Sint-Truiden België

Email info@fcstpauli-belgium.be

Twitter @FCSP_Oeliebande

 

[/bt_bb_text][/bt_bb_column][/bt_bb_row][/bt_bb_section]