Volgende wedstrijdSpeeldag 21 : FC St. Pauli – SC Paderborn/5 februari 2022/Millerntor

Marvin Knoll verlaat FC St. Pauli voor M.S.V. Duisburg


Verdediger Marvin Knoll verlaat FC St. Pauli en gaat naar MSV Duisburg. De 31-jarige had donderdag 6 januari 2022 het trainingskamp in het Spaanse Benidorm al verlaten voor contractbesprekingen. Beide clubs zijn overeengekomen de voorwaarden van de transfer niet bekend te maken.

Knoll verhuisde voor het seizoen 2018/19 van SSV Jahn Regensburg naar Millerntor. Hij speelde 72 competitieve wedstrijden voor FC St. Pauli. Hij maakte zes goals en gaf 13 assists. Daarvoor speelde hij 118 wedstrijden bij Regensburg in drieënhalf jaar (elf goals, elf assists).

Stemmen over de transfer :

Ploegleider Andreas Bornemann : “We zijn Marvin erg dankbaar voor zijn inzet voor FC St. Pauli. Zelfs in een situatie die voor hem persoonlijk niet bevredigend was, gedroeg hij zich altijd voorbeeldig en deed hij alles voor het succes van het team. Wij lieten Marvin al vroeg zien dat hij het dit seizoen moeilijk zal krijgen om te spelen. We wensen hem het allerbeste in zijn nieuwe rol bij MSV Duisburg en zijn toekomstige pad. ”

Marvin Knoll : “Het was een eer voor mij om de FC St. Pauli-trui te mogen dragen. Ik zal mijn tijd in Hamburg nooit vergeten en zal de fans en de club altijd in mijn hart hebben. Ik ben erg dankbaar dat ik deel uitmaakte van FC St. Pauli. Het hele team heeft dit seizoen geweldig werk geleverd en ik wens ze dat het seizoen net zo succesvol eindigt als het begon.”

Bron: www.fcstpauli.com
foto: Witters