Volgende wedstrijdSpeeldag 21 : FC St. Pauli – SC Paderborn/5 februari 2022/Millerntor

Voorlopig geen fans meer bij thuiswedstrijden op Millerntor

Vanwege de huidige pandemische situatie heeft de Hamburgse Senaat op dinsdag 4 januari aangekondigd dat grote nationale evenementen, waaronder de Bundesliga-voetbalwedstrijden, in de toekomst niet voor publiek zullen plaatsvinden. De regeling treedt in werking op maandag 10 januari 2022 en geldt voor vier weken tot en met zondag 6 februari 2022. De uitsluiting van fans heeft dus gevolgen voor de competitie-thuiswedstrijden tegen FC Erzgebirge Aue – zaterdag 15 januari 13.30 uur – en SC Paderborn 07  – zaterdag 5 februari 20.30 uur – evenals de uitderby bij Hamburger SV – vrijdag , 21 januari, 18.30 uur. Er mogen ook geen fans erbij zijn in de thuiswedstrijd in de DFB Cup-ronde van 16 tegen Borussia Dortmund op dinsdag 18 januari 20:45 uur). Houders van abonnementen en jaarkaarten Steh Süd kunnen nu terecht in de vergoedingsshop, het bedrag die u voor deze wedstrijd terug krijgt voor deze wedstrijden zal parallel aan dit nieuws per e-mail verstuurd worden.

WEDSTRIJDEN ZONDER TOESCHOUWERS

Door de beslissing van de Senaat zullen alle voor januari geplande wedstrijden zonder toeschouwers plaatsvinden. De wedstrijd tegen SC Paderborn 07 die begin februari gepland staat, zal ook zonder fans moeten plaatsvinden. Na dit besluit vindt er geen geen dagkaartverkoop meer plaats.

_____

TERUGGAVE VAN TICKETS

Alle houders van abonnementen en jaarkaarten Steh Süd kunnen nu het pro rata bedrag voor de twee thuiswedstrijden tegen FC Ertsgebergte Aue en SC Paderborn 07 opvragen via de refund shop. Aangezien ook bij deze wedstrijden geen toeschouwers aanwezig mogen zijn, bestaat er recht op terugbetaling, zoals dat het geval was bij de eerste zes thuiswedstrijden van het huidige seizoen.

Instructies voor het verwerken van de terugbetaling vindt u daar.

Voor de kerst maakten we al bekend dat dit seizoen de terugboeking via de refund shop verder zou worden verwerkt, op voorwaarde dat er zonder toeschouwers gespeeld zou worden. Het was oorspronkelijk de bedoeling dat het op 31 december 2021 zou sluiten.

_____

Naar de huidige situatie

Hoe de situatie met betrekking tot de toelating van fans tot de wedstrijden zich na de vier weken zal ontwikkelen, is niet te voorzien en zal op korte termijn worden besloten, afhankelijk van de ontwikkeling van de pandemische situatie. Zodra de beslissingen zijn genomen, zullen we hierover gedetailleerde informatie verstrekken en weten we of en hoeveel toeschouwers de wedstrijden kunnen bijwonen.

Bron: www.fcstpauli.com