Volgende wedstrijdSpeeldag 21 : FC St. Pauli – SC Paderborn/5 februari 2022/Millerntor

Tickets voor de wedstrijd tegen Schalke 04 blijven geldig


Volgens de coronaresoluties van de deelstaattop zal er voor de thuiswedstrijd van onze Kiezkicker tegen FC Schalke 04 zaterdag – 4 december, 20.30 uur – geen vermindering van de stadioncapaciteit plaats vinden. Alle gekochte tickets blijven dus geldig en ook houders van abonnementen en jaarkaarten kunnen met hun kaart de wedstrijd bezoeken.

Tegen Schalke geldt weer het volgende: Om een ​​veilige stadionervaring voor alle St. Pauli supporters mogelijk te maken, doen FC St. Pauli, Fanladen St. Pauli en Ultrà Sankt Pauli (USP) een beroep op alle fans, ondanks de 2G-regelgeving vóór het bezoek aan Millerntor en doe ook enkele dagen erna een snelle coronatest. We vragen fans die symptomen van de ziekte van Covid 19 hebben – zelfs als ze een negatieve test hebben – om thuis te blijven bij twijfel – hoeveel pijn het ook doet. Tegelijkertijd raden we aan om een ​​masker te dragen.

Daarom nogmaals de oproep aan iedereen: wees solidair, laat je vaccineren en test jezelf voor de wedstrijden om een ​​veilige stadionervaring mogelijk te maken.

Morgen, vrijdag (3 december), zullen we alle andere relevante ticketinformatie over de wedstrijd publiceren.

Bron: www.fcstpauli.com