Volgende wedstrijdSpeeldag 12 : Werder Bremen – FC St. Pauli/30 oktober 2021/Weser stadion

Reacties na de wedstrijd tegen Karlsruhe SC


Na de 1-3 overwinning op Karlsruher SC waren we op zoek naar reacties voor je en noteerden we de verklaringen van beide hoofdcoaches en enkele Kiezkickers voor je op. 

Hoofdcoach Timo Schultz : “We hebben vandaag een goede tweede klasse wedstrijd gezien, waarin beide teams naar voren wilden spelen. Daarna wisten we betere kansen te creëren. In de tweede helft werd het hectischer, mede door enkele scheidsrechter beslissingen en de publiek dat reageerde, daar draait het om bij voetbal. Mij beviel de manier waarop we speelden, de manier waarop de doelpunten werden gescoord is daarbij ondergeschikt.”

Guido Burgstaller:  “We creëerden goede kansen, dus het was een verdiende overwinning voor ons. De uitoverwinning was geen groot probleem voor ons in het team, we willen gewoon de wedstrijd doorzetten die we voor het laatst thuis speelden. We zijn erin geslaagd dit te doen.”

Daniel-Kofi Kyereh : “We wisten dat we vandaag een zeer intense wedstrijd zouden krijgen. We kwamen goed binnen en hadden goede acties richting het strafschopgebied, maar we speelden het niet zo consequent uit. Dat we met 1-3 uiteindelijk van het veld gaan, daar kunnen we tevreden mee zijn. Ons motto voor de wedstrijd was dat we ons op onze sterke punten willen concentreren – ik denk dat we dat goed hebben geïmplementeerd. ”

Jackson Irvine : “Elke uitoverwinning in het voetbal voelt als extra punten. We hadden een paar moeilijke momenten, maar we hebben het als team goed opgelost. Het was een warme sfeer, maar we hadden de ervaring in ons team om rustig te blijven.”

Christian Eichner (hoofdtrainer KSC) : “We kwamen de eerste minuten goed in de wedstrijd, daarna nam de tegenstander het commando over. Ze brachten hun volwassenheid en kwaliteit naar het veld, de 0-1 was natuurlijk vervelend. Tegen deze tegenstander , die dan de schakelmomenten afwachten, dan wordt het natuurlijk lastig. Het lukte ons niet om de tegenstander voorin onder vuur te nemen.”

Bron: www.fcstpauli.com