Volgende wedstrijdSpeeldag 21 : FC St. Pauli – SC Paderborn/5 februari 2022/Millerntor

Er naartoe rijden. Wees extreem onaangenaam. Punten halen.


Na de overtuigende 4-1 overwinning tegen FC Ingolstadt 04 willen onze Kiezkickers op zaterdag-  25 september 2021 13u30 uur – na de recente uitnederlagen in Paderborn (1:3) en Hannover ( 0: 1) de reis naar huis opnieuw aanvangen met punten in de koffer.

Vier thuiswedstrijden, vier overtuigende overwinningen. Het had niet beter kunnen gaan voor onze Kiezkickers op Millerntor. Buitenhuis pakten ze echter maar één punt uit drie wedstrijden en daar moet in Karlsruhe verandering inkomen. Onze bruin-witten staan ​​te trappelen om opnieuw buitenhuis te winnen, de laatste keer dat dit lukte was in april bij Ertsgebergte Aue (1-3). De uitbalans in Wildpark spreekt niet in het voordeel van onze Boys in Brown. Onze Boys in Brown wisten slechts drie van de 17 gastoptredens te winnen. Er staan verder vier nederlagen en tien gelijke spelen in de boeken.

Het saldo kan ook als volgt worden geïnterpreteerd: FCSP keerde 13 keer terug met minstens één punt. Er was slechts één nederlaag in de laatste tien gastoptredens in het wildpark (3-0 in april 2015). Er zijn zeker slechtere resultaten. Statistieken en wedstrijden uit het verleden hebben uiteraard geen invloed op de uitslag van de wedstrijd op zaterdag (25.9.). Onze hoofdtrainer Timo Schultz benadrukte dit keer op keer toen hem werd gevraagd naar eventuele balansen. En zo begint natuurlijk de wedstrijd in het wildpark zaterdag om 13.30 uur weer met 0-0.

Tegen de Karlsruher – die onlangs met 1-2 wonnen bij Schalke – willen onze Boys in Brown weer een sterke prestatie neerzetten. Tegen Ingolstadt en in de drie voorgaande thuiswedstrijden had Karlsruhe bijna altijd over de volle afstand de overhand. In het Wildpark mogen onze Kiezkickers niet minder investeren als ze iets mee willen nemen. Direct na de overwinning op Ingolstadt had Schultz benadrukt dat zijn team zich geen prestatieverlies kan veroorloven als ze succesvol willen zijn in de Tweede Bundesliga. “Niet alleen de uitwedstrijden, maar ook fases in de thuiswedstrijden hebben laten zien dat we geen tien procent minder kunnen spelen”, aldus onze hoofdtrainer.

Zijn ploeg mag geen procentpunten achterlaten tegen een sterke tegenstander als KSC – dat in het kalenderjaar 2021 slechts vier van de 28 wedstrijden verloor – daarvoor heeft de ploeg onder hoofdtrainer Christian Eichner zich veel te goed voor ontwikkeld. In het voorgaande jaar was de KSC snel hersteld na een moeizame start en sinds de 3-0 overwinning op Millerntor — begin november – klom het geleidelijk in de bovenste helft van de rangschikking. Pas in het laatste derde deel van het seizoen raakten de Badeners, die van maart tot mei negen keer op rij wonnen, buiten adem. Toch was er aan het eind van het seizoen een mooie zesde plaats. Ook in het nieuwe seizoen liet het Karlsruhe-team overwegend goede prestaties zien, alleen bij het enige ongeslagen team Neurenberg (2-1) verliet KSC het veld als verliezer.

Onze Boys in Brown die dit seizoen twee wedstrijden verloren, zowel in Paderborn (3-1) na lang in de minderheid te zijn geweest, als in Hannover (1-0), waar door gebrek aan vastberadenheid in het laatste derde deel en een te hoge foute marge niks te halen viel. Voor de derde keer op rij willen onze Kiezkickers niet met lege handen terugkeren naar Hamburg. “We kunnen voor elke tegenstander extreem ongemakkelijk zijn als we onze sterktes op het veld krijgen, als we agressief verdedigen tegen de bal, als we naar voren spelen en als we erin slagen om te schakelen. Dan kunnen we iedereen in de competitie verslaan”, had Schultz benadrukt. voor de wedstrijd.

Dus jongens: wees zo ongemakkelijk mogelijk voor de KSC in het Wildpark, breng je sterktes op het grasveld en beloon jezelf met iets dat kan worden geteld!

Bron: www.fcstpauli.com