Volgende wedstrijdSpeeldag 15 : 1FC Nürnberg – FC St. Pauli/28 november 2021/Max-Morlock-Stadion

Reacties na de wedstrijd tegen Hannover 96


Na de 0-1 nederlaag bij Hannover 96 gingen we op zoek naar reacties voor jullie.

Timo Schultz (hoofdtrainer FC St. Pauli) : “Gefeliciteerd Hannover 96 met hun overwinning. Door de betere kansen is het resultaat niet onverdiend. Balbezit betekent niet controle over het spel. Mijn team heeft veel goed gedaan en de bal het strafschopgebied in laten lopen. We konden daar ook in de minderheid zijnde situaties creëren, maar we konden ze niet goed uitspelen. Als we doelgerichter hadden gespeeld, hadden we een punt kunnen pakken. We kunnen Niko bedanken dat hij ons zo lang in de wedstrijd heeft gehouden.”

Guido Burgstaller : “We wilden de tegenstander al vroeg onder druk zetten. We maakten individuele fouten en brachten zo Hannover in het spel. Zo is de poort voor hen open gemaakt. In de tweede helft kregen we weinig kansen op de gelijkmaker, maar uiteindelijk had Hannover betere kansen om te scoren. We hebben niet genoeg bedacht om Hannover pijn te doen.”

Jannes Wieckhoff : “We lieten Hannover in het spel komen en lieten ons counteren. Uiteindelijk krijgen we een doelpunt en moeten we de nederlaag aan onszelf toeschrijven.”

Jan Zimmermann (Hoofd Coach Hannover 96 ): “We zijn erg blij en opgelucht. We hadden een intensieve interlandbreak en wilden vandaag compact en met een goed ploegenspel spelen. Zodat we St. Pauli bij de poort vandaan konden houden. Tegelijkertijd hadden we de wedstrijd eerder kunnen beslissen. Doe je dat niet, dan moet je het goed verdedigen. Dat hebben we tot het einde gedaan. De ploeg deed vandaag tactisch veel dingen en compenseerde wat niet werkte met teamgeest.”

Bron www.fcstpauli.com