Volgende wedstrijdSpeeldag 15 : 1FC Nürnberg – FC St. Pauli/28 november 2021/Max-Morlock-Stadion

Informatie over kaartverkoop voor de wedstrijd in Karlsruhe SC


Op zaterdag (25 september, 13.30 uur) spelen onze Boys
in Brown in Karlsruher SC. Het aantal beschikbare tickets bestaat uit 500 staanplaatstickets. We plannen de verkoop in twee fasen. Op maandag – 13 september, vanaf 10.00 uur – hebben alleen fans die een uit-abonnement hadden in het seizoen 2019/20 het recht op eerste koop. Op dinsdag 14.9 10u00 kunnen leden en houders van een abonnement of jaarabonnement voor het zuiden een kaart kopen als er nog kaarten beschikbaar zijn van de dag ervoor. De verkoop vindt uitsluitend online plaats!

QUOTA GROOTTE EN DISTRIBUTIE

Het KSC voorziet ons van 500 staanplaatskaarten. Fanladen ontvangt 200 staanplaatsen. Fanladen heeft meer informatie gepubliceerd over de pre-aankoopoptie voor fanclubs, die de fanshop vooraf van ons ontvangt om de verkoop beter te kunnen plannen . Dit betekent dat er in de online ticketshop 300 staanplaatstickets gekocht kunnen worden.

_____

GEPLANDE VERKOOPFASEN

Fase 1 – Maandag (13.9.) Vanaf 10.00 uur :

  • Voorkeursrecht voor een kaart voor houders van een uit-abonnement (ADK) voor het seizoen 2019/20

Fase 2 – Dinsdag (14.9.) Vanaf 10.00 uur :

  • Voorkeursrecht voor een kaart voor leden en houders van een abonnement of jaarabonnement voor de Zuidtribune

_____

VERKOOP INFORMATIE:

Dit leidt naar de online ticketshop , waar het spel na succesvolle registratie zichtbaar is voor alle geautoriseerde personen binnen de betreffende verkoopfase en tickets kunnen worden geboekt.

Belangrijk: Alleen mensen die momenteel registratiegegevens voor de online ticketshop hebben, kunnen deelnemen aan de verkoop. Wie pas na de publicatie van dit nieuws toegangsgegevens opvraagt ​​bij het servicecentrum, mag deze na de verkoopfase verwachten.

Abonnementhouders * die een ticket in de rolstoelruimte hebben, of leden, gelieve ons te contacteren via e-mail op Auswaertskarten@fcstpauli.com . We kunnen drie rolstoelgebruikers van één kaart voorzien. Als we meer vragen krijgen voor dit gebied, moeten we kijken hoe we belonen …

_____

MEER DETAILS

  • De staanplaatsen voor de wedstrijd kosten 17 en verlaagd 14 euro (blok NEE). Fanladen ontvangt het kleine contingent gereduceerde staanplaatsen volledig.
  • Na een succesvolle boeking sturen wij de tickets in de loop van kalenderweek 37 per post op. Wij rekenen geen verzendkosten, maar verhogen de voorboekingskosten iets om toch de kosten te dekken. Dit is twee euro in het staangedeelte en drie euro in het zitgedeelte.
  • Er is slechts één voorverkoop. Op de wedstrijddag zelf is er geen gastenkassa.
  • Tickets kunnen niet aan de kassa in het kaartcentrum worden gekocht.
  • Hier is het stadionplan van het BBCan Wildlife Park

_____

GEGEVENSVERZAMELING EN
TOEGANGSVOORWAARDEN

Vanwege de officiële vereisten moeten de contactgegevens van de kopers worden vastgelegd voor opvolging bij de verkoop. De gegevens blijven bij ons voor een eventuele verzending naar de gezondheidsdienst tot maximaal vier weken na de wedstrijd (club en fanshop, afhankelijk van het verkooppunt). Er worden geen gegevens naar de Karlsruher SC verzonden! Bij de ingang van het stadion worden geen verdere contactgegevens vermeld.

Toegang tot het stadion wordt alleen verleend met bewijs van een negatieve corona-sneltest (burgertest max. 24 uur oud), bewijs van volledige vaccinatie (14 dagen na de tweede vaccinatie) of bevestiging van herstel van een COVID-19-ziekte (dus -genaamd “GGG”-certificaten). Gedurende het gehele verblijf in het stadion is het dragen van medische mondkapjes verplicht, hiervoor hoeven geen spelingen in acht te worden genomen.

Hier vind je de voorwaarden voor de pandemiegerelateerde speciale game-operatie.

_____

EVALUATIE EN VOORUITZICHTEN

Het aantal mogelijke gastentickets blijft in verhouding staan ​​tot de gegeven randvoorwaarden en de pandemische ontwikkeling. We zullen dus – voorlopig – heel verschillende quota kunnen krijgen. Dat is de belangrijkste reden waarom we het uitabonnement (ADK) hebben geschorst. Door fluctuerende bezoekersaantallen in het gastengedeelte kunnen wij niet garanderen dat iedere ADK-eigenaar die in het seizoen 2019/20 in het bezit was van een ADK ook een kaart kan krijgen. Als het aantal tickets erg klein is, blijven we alleen ADK-houders de mogelijkheid bieden om vooraf te kopen.

Verder heeft de huidige situatie logischerwijs impact op de inrichting van de kaartverkoop. Door de korte tijd, officiële vereisten of verminderde kaartcontingenten is de uitgifte van kaarten momenteel anders dan we in het verleden gewend waren. Wij vragen uw begrip gezien de omstandigheden. We zullen altijd op onze homepage communiceren hoe de verkoop voor de andere uitwedstrijden van het seizoen zal zijn.

We vragen alle fans van FC St. Pauli die kaartjes hebben kunnen kopen voor een uitwedstrijd om zich bij een opwaartse tour te houden aan de regels van afstand en hygiëne in het belang van de bescherming van de gezondheid van iedereen.

Bron: www.fcstpuli.com