Volgende wedstrijdSpeeldag 15 : 1FC Nürnberg – FC St. Pauli/28 november 2021/Max-Morlock-Stadion

FC St. Pauli versterkt zich met Sören Ahlers als derde doelman


FC St. Pauli heeft nog een doelman aangetrokken
. Met Sören Ahlers completeert FCSP zijn selectie op de doelman positie. De 23-jarige doelman speelde voor het laatst voor het tweede team van Schalke 04 en wist als testspeler de verantwoordelijken bij FCSP  te overtuigen .
 

Voor ‘die Knappen’ stond Ahlers in totaal 59 wedstrijden in de Regionalliga West en de Oberliga Westfalen op het veld. Hij speelde 24 wedstrijden zonder een doelpunt toe te staan. Daarvoor speelde hij voor 1. FC Bocholt en in het jeugdteam van Wuppertaler SV. 

Stemmen bij de transfer:  

Ploegleider Andreas Bornemann: “Met Sören Ahlers hebben we een hele goede oplossing gevonden voor onze derde keeperspositie. Hij is nog jong, maar heeft al een zekere ervaring opgedaan in zijn vorige opdrachten. Na de goede indrukken op de training hebben we besloten deze transfer te doen.” 

Hoofdtrainer Timo Schultz: “Sören overtuigde ons met zijn atletische prestaties en ook zijn karakter past goed in ons team. Hij is een goede aanwinst voor onze keepers. Zoals elke professional zou hij het recht moeten hebben om de spelers voor hem onder druk te zetten.” 

Sören Ahlers: “Mijn indruk van het team en het coachingsteam was erg goed, dus ik ben blij met het vertrouwen van de verantwoordelijken en de kans om bij FC St. Pauli te spelen. De vereniging staat voor een set van waarden waar ik me mee kan identificeren. Ik ben er trots op daar nu deel van uit te maken.” 

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: FC St. Pauli