Volgende wedstrijdSpeeldag 21 : FC St. Pauli – SC Paderborn/5 februari 2022/Millerntor

Ticketinformatie voor de wedstrijd bij SC Paderborn 07

Onze tweede uitwedstrijd bij SC Paderborn 07 vindt plaats op zaterdag 21 augustus om 13.30 uur. Het aantal beschikbare tickets bevat 300 staanplaatsen.

60 van deze tickets kunnen worden gebruikt door niet-gevaccineerde / niet-herstelde mensen die op de dag van de wedstrijd een negatieve snelle coronatest kunnen laten zien. 240 tickets kunnen alleen worden gebruikt door volledig gevaccineerde of volledig herstelde mensen. Gebruik door een niet-gevaccineerde of niet herstelde persoon is niet mogelijk , zelfs niet met een sneltest . Lees hieronder meer gedetailleerde informatie.

Alleen fans die in het seizoen 2019/20 een uitabonnement hadden, hebben het recht van eerste koop op een ticket. De verkoop – die uitsluitend online plaatsvindt – start op vrijdag 13 augustus om 10.00 uur.

_____

QUOTA GROOTTE EN DISTRIBUTIE

SC Paderborn 07 voorziet ons van 300 staanplaatsen (GEEN zitplaatsen). 60 van deze tickets hebben de status “T” (= getest). 240 tickets hebben de status “G” (= ingeënt / hersteld). De fanshop ontvangt in totaal 30 “T” en 120 “G” staanplaatsen. Meer informatie over verkoopmogelijkheden voor fanclubs publiceert de Fanladen op haar website . Op vrijdag (13.8., 10.00 uur) kunnen houders van uitabonnementen ook 30 “T” en 120 “G” staanplaatsen in de online ticketshop kopen.

_____

GEGEVENSVERZAMELING EN TOEGANGSVOORWAARDEN

Vanwege de officiële vereisten moeten de contactgegevens van de kopers worden vastgelegd voor opvolging bij de verkoop. De gegevens blijven bij ons voor een eventuele verzending naar de gezondheidsdienst tot maximaal vier weken na de wedstrijd (club en fanshop, afhankelijk van het verkooppunt). Er worden geen gegevens naar de SC Paderborn 07 verzonden! Bij de ingang van het stadion worden geen verdere contactgegevens vermeld.

Tickethouders met een “T”-kaart kunnen het stadion alleen betreden met een bewijs van een negatieve corona-sneltest (gediplomeerde burgertest niet ouder dan de dag ervoor) of een bewijs van een volledige vaccinatie (14 dagen na de tweede vaccinatie) of een bevestiging van Herstel na een COVID-19 ziekte (zogenaamde “GGG” certificaten). Tickets met de status “T” (= getest) kunnen dus gebruikt worden door niet-gevaccineerde of niet herstelde personen. Deze tickets kunnen ook worden gebruikt door gevaccineerde of herstelde personen.

Tickethouders van een “G”-kaart moeten volledig zijn ingeënt of volledig hersteld en moeten dit kunnen tonen. Gebruik door een niet-gevaccineerde of niet herstelde persoon is niet mogelijk , zelfs niet met een sneltest .

Als het bewijs niet kan worden geleverd of als een poging tot het gebruik van een “G”-ticket wordt gedaan door een persoon die alleen is getest, wordt de toegang tot het stadion geweigerd.

Indien het ticket wordt doorgegeven, dient de koper(s) zo nodig de contactgegevens van de persoon die de wedstrijd bijwoont te kunnen verstrekken.

Bij het betreden van de Benteler Arena dient mond- en neusbescherming te worden gedragen en mag deze pas worden verwijderd na het innemen van de staanplaats. Er zijn geen testen in het stadion voor bezoekende fans.

_____

VOORKOOPRECHT VOOR UITABBOHOUDERS IN HET SEIZOEN 2019/20

Iedereen die in het seizoen 2019/20 een uitabonnement had, kan – zolang er kaarten beschikbaar zijn – een staanplaats kopen voor de wedstrijd bij SC Paderborn 07. De tickets voor het wedstrijd worden dus online verkocht volgens het “first come, first serve”-principe. Let bij het kopen op tot welke groep je behoort, d.w.z. of je bent ingeënt of hersteld of alleen op de wedstrijddag een negatieve corona-sneltest hebt.

Klik hier om naar de online ticketshop te gaan , waar de tickets op vrijdag (13 augustus) vanaf 10.00 uur na succesvolle registratie door alle geautoriseerde personen kunnen worden bekeken en geboekt.

Abonnementhouders * die een ticket in de rolstoelruimte hebben, of leden, gelieve ons te contacteren via e-mail op Auswaertskarten@fcstpauli.com . We kunnen slechts twee rolstoelgebruikers van één kaart voorzien. Als we meer vragen krijgen voor dit gebied, moeten we kijken hoe we belonen …

_____

GEDETAILLEERDE VERKOOPINFORMATIE:

  • De staanplaatsen voor de wedstrijd kosten 15,50 euro.
  • Bij het boeken van de kaart is er de keuze tussen een “T” en een “G” kaart. Gelieve dienovereenkomstig te boeken, zoals hierboven beschreven.
  • Na een succesvolle boeking sturen wij de tickets per post op (begin kalenderweek 33). Wij rekenen geen verzendkosten, maar verhogen de voorschotkosten iets om toch de kosten te dekken. Dit is twee euro.
  • Er is slechts één voorverkoop. Op de wedstrijddag zelf is er geen gastenkassa.
  • Tickets kunnen niet worden gekocht aan de loketten in het kaartcentrum.
  • Hier der Stadionplan der Benteler-Arena

_____

EVALUATIE & VOORUITZICHTEN

Aangezien het aantal mogelijke gasttickets altijd in verhouding staat tot de gegeven randvoorwaarden en de pandemische ontwikkeling, zullen we tot nader order zeer verschillende toewijzingen kunnen krijgen. Als 1.500 gastfans de wedstrijd van 1. FC Magdeburg mochten bijwonen, zijn er wellicht minder of geen tickets voor andere uitwedstrijden. Dat is de belangrijkste reden waarom we het uitabonnement (ADK) hebben geschorst. Door fluctuerende bezoekersaantallen in het gastengedeelte kunnen wij niet garanderen dat iedere ADK-eigenaar die in het seizoen 2019/20 in het bezit was van een ADK ook een kaart kan krijgen. Als het aantal tickets erg klein is, zullen we alleen ADK-houders een pre-purchase-optie blijven geven.

De huidige situatie heeft logischerwijs impact op de inrichting van de kaartverkoop. Door de korte tijd, officiële vereisten of verminderde kaartcontingenten is de uitgifte van kaarten momenteel anders dan we in het verleden gewend zijn. Wij vragen uw begrip gezien de omstandigheden. We zullen altijd op onze homepage communiceren hoe de verkoop voor de andere uitwedstrijden van het seizoen zal zijn.

We vragen alle fans van FC St. Pauli die kaartjes hebben kunnen kopen voor een uitwedstrijd om zich tijdens een opwaartse tour te houden aan de regels van afstand en hygiëne in het belang van de bescherming van de gezondheid van iedereen.