Volgende wedstrijdSpeeldag 21 : FC St. Pauli – SC Paderborn/5 februari 2022/Millerntor

Reacties na de wedstrijd tegen 1.FC Magdenburg


Na een zwaar bevochten 90 minuten gaan onze Kiezkickers verder naar de tweede ronde van de DFB Cup.
We hebben de reacties na de wedstrijd en na  het succes in Magdeburg opgevangen.

Timo Schultz (hoofdtrainer): “We zijn blij dat we de tweede ronde hebben weten te bereiken. Dat was hard werken tegen een ijzersterk team uit Magdeburg. Ik kan mijn jongens niet kwalijk nemen op de manier waarop ze voor het doel verdedigd hebben. Al met al waren we echter te passief, stonden te diep en mogen we blij zijn dat we de volgende ronde hebben gehaald.”

Guido Burgstaller : “Het was er allemaal. We kwamen vroeg op voorsprong, wat ons normaal gesproken een boost had moeten geven. Het Magdeburg-team speelde hun spel erg goed. We werkten niet goed tegen de bal en als we rustiger zijn, hebben we goede counterkansen. We wisten dat het een moeilijke opgave zou worden om hier in Magdeburg te overleven. Zij waren het team dat de wedstrijd bepaalde, maar uiteindelijk telt het resultaat.”

Philipp Ziereis : “Magdeburg speelde een geweldige wedstrijd en maakte ons het leven moeilijk. We hebben ons overal op gegooid en zijn misschien de gelukkige winnaars. Uiteindelijk waren we misschien wat slimmer, we waren bestand tegen de druk en gingen door naar volgende ronde. De inzet klopte. Maar we wisten ook wat we hier konden verwachten.”

Leart Paqarada: “Het was precies wat we verwachtten in dit stadion. Het was dus duidelijk dat ze met grote kracht zouden komen. De manier waarop het team erin ging, we kunnen trots zijn op deze prestatie. Het spel heeft krachten gekost. Het is duidelijk dat ze ook individuele kwaliteit hebben, dat hebben we als team moeten oplossen.”

Dennis Smarsch : “We hebben naar de tegenstanders gekeken en wisten wat we konden verwachten. Dat was leuk vandaag. Het was een geweldige wedstrijd voor de fans. Het maakt mij niet uit tegen wie we in de volgende ronde spelen. Ik ben blij vandaag en maandag ten laatste ligt onze focus op HSV.”

Christian Titz (hoofdtrainer 1. FC Magdeburg) : “Gefeliciteerd FC St. Pauli. Het is een gemengd gevoel voor ons. Helaas werd mijn team vandaag niet beloond voor hun spel. Maar we wisten ook dat St. Pauli een hoge efficiëntie heeft en kwaliteit in de omschakeling en bij standaarden. We verliezen vandaag omdat we twee standaarden niet goed hebben verdedigd en we onze kansen niet hebben benut.”

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: Witters