Volgende wedstrijdSpeeldag 21 : FC St. Pauli – SC Paderborn/5 februari 2022/Millerntor

Schultz:”Dat zag er al goed uit”


Na de 3-0 openingszege tegen Holstein Kiel waren we op zoek naar stemmen en schreven we op wat de coaches en spelers te zeggen hadden na de ontmoeting in de tweede klasse.
 

Hoofdcoach Timo Schultz : “Ik ben natuurlijk tevreden over het spel. We deden het vanaf het begin heel goed, vooral in ons werk tegen de bal vandaag. We waren erg gedisciplineerd met onze spel tegen de twee achten uit Kiel. Daarbij was het vanachter uit een verdiende overwinning, we creëerden een paar kansen. Helaas lieten we er een paar liggen of werden niet niet goedgekeurd omdat we buitenspel stonden. Maar dat zag er goed uit.”

Jakov Medić:  “Dat was ongelooflijk. De eerste wedstrijd thuis wonnen we – meer hoef ik niet te zeggen. Het is ongelooflijk met de fans. Als team wisten we vanaf het begin wat we moesten doen. Ieder van ons was hoog geconcentreerd.”

Rico Benatelli: “Dat was een geweldige start van het seizoen voor ons vandaag. We pakten een driepunter, lieten een soevereine prestatie zien, maakten mooie doelpunten en eindelijk zijn de fans terug. We willen succesvol zijn, elke wedstrijd winnen, vandaag kunnen we het eerste vinkje zetten.”

Philip Ziereis :. “Voordat het seizoen begon, legden we veel nadruk op defensieve processen en dat hebben we vandaag heel goed gedaan. Voor sommigen was het de eerste keer dat het een beetje een Millerntor-gevoel was. Ik ben blij voor de jongens en alle fans die erbij waren Daar hebben we allemaal naar verlangd en toen hebben we onszelf vandaag beloond.”

Fin Bartels (Holstein Kiel):  “We hadden het ons vandaag anders voorgesteld. Nu gaat het om blijven werken, niet gek te laten maken. Het was duidelijk dat we het seizoen niet door zouden lopen zoals vorig jaar. We moeten werken, werken, werken – dan komen we waar we heen willen.”

Ole Werner (hoofdtrainer Holstein Kiel) : “Gefeliciteerd St. Pauli met de welverdiende overwinning bij de start van het nieuwe seizoen. Bij ons is vandaag niet veel gelukt, vooral bij het tegen de bal werken misten we de compactheid en agressiviteit. Onze snelheid van handelen was in alle beslissende situaties inferieur aan onze tegenstanders. Er was maar één fase waarin er iets voor ons had kunnen gebeuren, dat was aan het begin van de tweede helft. Het was dus een eenzijdige aangelegenheid.”

Bron: www.fcstpauli.com