Volgende wedstrijdSpeeldag 12 : Werder Bremen – FC St. Pauli/30 oktober 2021/Weser stadion

Philipp Ziereis nieuwe kapitein van FCSP


De beslissing is genomen welke speler ons team zal leiden als aanvoerder op het veld in het seizoen 2021/22. Nadat de jongens in Brown de zeskoppige spelersraad hadden gekozen, koos hoofdcoach Timo Schultz centrale verdediger Philipp Ziereis als nieuwe aanvoerder. Hij volgt Christopher Avevor op.

Ziereis, die al 133 competitieve wedstrijden speelde voor onze FCSP, had onze jongens in Brown in het vorige seizoen al meerdere keren het gazon op geleid voor de geblesseerde Christopher Avevor. Collega in de Defensie James Lawrence wordt zijn plaatsvervanger. Coach Timo Schultz selecteerde het duo uit het gekozen spelersraad.

“Met Philipp Ziereis en James Lawrence hebben we twee spelers die op het veld staan ​​met zowel prestaties als persoonlijkheid en die ook onze waarden hier in de kleedkamer aan de Kollaustrasse naleven. Ik ben verheugd dat we twee van zulke ervaren aanvoerders hebben voor de komende seizoen”, benadrukt de hoofdtrainer van de Kiezkickers.

Ziereis en Lawrence vormen samen met Leart Paqarada, Marvin Knoll, Maximilian Dittgen en Guido Burgstaller de zeskoppige spelersraad.

Bron: www.fcstpauli.com
Bild : Witters