Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

FC St. Pauli verlengt met sponsor Blåkläder


Het Zweedse bedrijf Blåkläder, dat de vereniging sinds 2016 in de categorie “Kapitein” ondersteunt, verlengt het partnerschap met nog eens twee jaar.

“We zijn erg blij dat we onze samenwerking met onze langdurige partner Blåkläder hebben kunnen verlengen”, zegt Bernd von Geldern, Sales Director bij FC St. Pauli. “Blåkläder staat wereldwijd bekend als fabrikant van hoogwaardige werkkleding en deelt wat wij beschouwen als een zeer elementaire benadering van verantwoorde en duurzame productie.”

“We zijn blij dat we al zoveel jaren werkkledingpartner zijn van FC St. Pauli en nu nog twee seizoenen. We zijn er trots op dat we het stadionpersoneel kunnen uitrusten met onze kleding, waardoor hun moeilijke en veeleisende werk gemakkelijker voor hen wordt. Ik kijk uit naar de volgende gezamenlijke projecten “, zegt Maik Friedrichs, Managing Director Blåkläder Duitsland.

Onderdeel van de samenwerking met de Kiezkickers is dat Blakläder het stadionteam uitrust met facility management en greenkeepers.

Je kunt hier in de video zien wie er nog meer van Blåkläder-werkkleding hield!

Bron: www.fcstpauli.comFoto: Witters