Volgende wedstrijdSpeeldag 21 : FC St. Pauli – SC Paderborn/5 februari 2022/Millerntor

FC St. Pauli verlengt voortijdig met Andreas Bornemann

FC St. Pauli heeft een belangrijke personeelsbeslissing voor de toekomst genomen en het contract met ploegleider Andreas Bornemann al vroegtijdig verlengd. De 49-jarige nam de job in juli 2019 over en is sindsdien Chef sport van FC St. Pauli.

President Oke Göttlich : “De contractverlenging is een belangrijk signaal dat we de ambitieuze weg willen voortzetten die we met Andreas Bornemann zijn ingeslagen. In de afgelopen twee jaar heeft hij een ontwikkeling doorgemaakt die een positieve impact heeft gehad op veel gebieden van onze professionele veld tijdens deze zwaarste tijden. Het afgelopen moeilijke seizoen heeft laten zien dat vasthouden aan een gemeenschappelijk perspectief op het sportveld en het streven naar continuïteit loont. Wij zijn overtuigd van Andreas Bornemann en zijn inhoudelijke werk en houding en zijn dan ook erg blij met de voortzetting van de samenwerking.”

Ploegleider Andreas Bornemann : “Ik denk dat we de afgelopen twee jaar goede vooruitgang hebben geboekt, maar tegelijkertijd hebben we ook veel gepland. Natuurlijk heeft de verdere ontwikkeling van het team onze hoogste prioriteit, maar we willen ook onze infrastructuur en de promotie van onze talenten bij het jeugdprestatiecentrum verder verbeteren. We hebben een gemeenschappelijk concept en ik vind het erg leuk om onze ideeën voor de toekomst van de club uit te voeren.”

Bron: www.fcstpauli.com