Volgende wedstrijdSpeeldag 12 : Werder Bremen – FC St. Pauli/30 oktober 2021/Weser stadion

De trainingen van onze FCSP starten op 18 juni


Het seizoen 2020/21 is nauwelijks afgerond, het nieuwe seizoen werpt al zijn schaduw. De belangrijkste kalendergegevens zijn al vastgesteld.

Na ruim drie en een halve week zomervakantie voelen de profs van FC St. Pauli  op vrijdag 18 juni voor het eerst het grasveld van Kollaustraße onder de voeten. De start van de training vindt plaats achter gesloten deuren. Tien dagen later – van maandag 28 juni tot dinsdag 6 juli – gaat de ploeg weer naar het trainingskamp in Herzlake in de Aselager Mühle.

Daarnaast zal de ploeg van hoofdtrainer Timo Schultz aan het begin van het seizoen in totaal vijf oefenwedstrijden afwerken. In de eerste test ontmoeten de jongens in Brown zaterdag 26 juni, 15.00 uur met camera’s hun competitieconcurrent Hannover 96. Woensdag 30 juni 16.00 uur tegen BW Lohne en zaterdag 3 juli 16.00 uur gaat het tegen de Nederlandse eersteklasser PEC Zwolle. Het is nog niet bepaald of en er en hoeveel toeschouwers aan deze twee oefenwedstrijden kunnen deelnemen. Meer informatie volgt zo snel mogelijk.

De laatste twee oefenwedstrijden staan ​​gepland voor zondag (11 juli) en zaterdag (17 juli). Meer details volgen op een later tijdstip.

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: Witters