Volgende wedstrijdSpeeldag 12 : Werder Bremen – FC St. Pauli/30 oktober 2021/Weser stadion

Versterking voor FCSP U23: Bennet en Van Den Berg tekenen


FC St. Pauli heeft twee nieuwkomers getekend voor de beloften van het komende seizoen van de regionale competitie. Linksback Justin Plautz en spits Bennet van den Berg zullen voor het seizoen 2021/22 transfervrij naar FCSP overkomen. Beiden stonden eerder onder contract bij Sportfreunde Lotte.

De 22-jarige Plautz ( op de foto links ) werd opgeleid bij de jeugd van Werder Bremen, waar hij alle jeugd niveaus doorliep en tevens zijn eerste ervaring opdeed bij de mannen in de Regionalliga Nord. Meest recent speelde Plautz met Sportfreunde Lotte in de Regionalliga West, waar de wedstrijd in het najaar werd voortgezet. De nieuwe st. Paulianer speelde in het seizoen 2020/21 in totaal 31 wedstrijden, waarin hij twee doelpunten maakte en zes assists leverde.

Met de 22-jarige van den Berg verhuist weer een jonge speler van Lotte naar FC St. Pauli. De aanvaller heeft ook een verleden in de jeugdploeg van Werder, maar speelde eerder bij de jeugd van Twente Enschede en VfL Osnabrück. De Duits-Nederlander kwam recentelijk 31 keer in Lotte, scoorde twee keer en gaf vier assists.

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: Mrugulla