Volgende wedstrijdSpeeldag 21 : FC St. Pauli – SC Paderborn/5 februari 2022/Millerntor

Nog eens alles geven in Regensburg


Aan het einde van een erg sterke tweede seizoenshelft, leden onze jongens onlangs twee nederlagen. De duidelijke 4-0 in Kiel werd gevolgd door de 1- 2 tegen Hannover in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Onze jongens hadden het zich natuurlijk heel anders voorgesteld, ze wilden echt met drie punten afscheid nemen van Millerntor. Te veel simpele fouten, twee vreemde goals tegen en het gebrek aan effectiviteit waren de belangrijkste redenen voor de thuisnederlaag tegen de 96ers.

En zo ging het met het ongewone gevoel van twee nederlagen op rij voor onze Kiezkicker in de laatste trainingsweek van het seizoen. In Herzlake, bereidde de ploeg van hoofdcoach Timo Schultz zich minutieus voor op de laatste wedstrijd van het seizoen in Regensburg. FCSP wil de laatste drie punten behalen na een turbulent seizoen dat wordt gekenmerkt door twee verschillende helften.

Terwijl FC St. Pauli al eind april zeker was van een nieuw seizoen in de competitie, ziet het er voor SSV Jahn Regensburg heel anders uit. Omdat de Ober-Paltzers (35 punten, 34:50 goals) – sinds half februari – slechts één van de tien competitiewedstrijden heeft kunnen winnen en slechts zes van de 30 mogelijke punten haalde, gaat de laatste speeldag over het mogelijke wegglijden naar de degradatie plaats, die op hetzelfde moment bij Erzgebirge Aue spelend VfL Osnabrück (33 punten, 34:56 goals) moet voorkomen.

De fysiek sterke Regensburgse ploeg zal zondag 23 mei 2021 zeker voor elke bal vechten vanaf 15.30 uur en geen duel opgeven om degradatie  in de derde divisie te voorkomen. Onze Kiez-kickers willen daarentegen weer tot het uiterste gaan, ze willen de zomerstop zeker vaarwel zeggen met drie punten, een goed gevoel en een laatste foto van de winnaar.

_____

Aan het einde van het seizoen hadden 250 fans de wedstrijd bij SSV kunnen volgen, dit werd mogelijk gemaakt door de mogelijkheid van openbare bezoeken in wijken en steden met een stabiele zevendaagse incidentie onder de 100, waartoe dinsdag (18 mei) werd besloten. in het kabinet in Beieren Incidentie duurde vijf dagen op rij onder de 100. De SSV zag af van de mogelijkheid om 250 fans het stadion toe te laten en verklaarde geen aanspraak te maken op enige voorkeursbehandeling met betrekking tot de huidige beperkingen in veel andere delen van de samenleving .

Bron: www.fcstpauli.com