Volgende wedstrijdSpeeldag 21 : FC St. Pauli – SC Paderborn/5 februari 2022/Millerntor

Florian Carstens verlaat FC ST. Pauli


Eerste uitgaande transfer bij FC St. Pauli: Centrale verdediger Florian Carstens verlaat onze Kiezkickers en verhuist naar derdeklasser SV Wehen Wiesbaden.
Carstens speelde in het seizoen 2020/21 al eerder op uitleenbasis bij de Hessen. Beide clubs zijn overeengekomen de voorwaarden van de transfer niet bekend te maken.

Carstens (22) verhuisde in de zomer van 2014 van MTV Treubund Lüneburg naar het jeugdprestatiecentrum van FC St.Pauli. In het seizoen 2018/19 maakte hij de sprong naar het profteam, waarvoor hij in totaal 22 competitiewedstrijden (1 doelpunt, 1 assist) speelde.

Ploegleider Andreas Bornemann : “Flo heeft zich vanaf het begin gevestigd als vaste speler bij SV Wehen Wiesbaden en speelde een goed seizoen in de derde divisie. Ook komend seizoen zijn we goed gepositioneerd in de centrale verdediging, dus het zou moeilijk zijn geweest voor hem om regelmatig minuten bij ons op te doen. Daarom is deze wissel voor alle partijen een verstandige oplossing. “

Florian Carstens : “Ik wil FC St. Pauli bedanken voor zes mooie en leerzame jaren waarin ik de stap naar het profvoetbal heb gemaakt. Bij SV Wehen Wiesbaden heb ik me direct kunnen integreren en me heel goed kunnen ontwikkelen in het huidige seizoen. Nu wil nu graag op deze weg verder gaan met de SVWW. Ik wens FC St. Pauli het allerbeste en zal altijd in bijzonder contact staan ​​met mijn thuisclub. Forza FCSP! “

Bron: www.fcstpauli.com
Bild: Witters