Volgende wedstrijdSpeeldag 21 : FC St. Pauli – SC Paderborn/5 februari 2022/Millerntor

Tore Reginiussen stopt op het einde van het seizoen

De carrière van Tore Reginiussen stopt deze zomer. De centrale verdediger – die in de winter werd aangetrokken en eerder jarenlang zeer succesvol speelde bij Rosenborg Trondheim – maakte – op maandagavond 10 mei 2021 – op Instagram het einde van zijn loopbaan bekend op Instagram.

“Ik heb besloten om mijn carrière na dit seizoen te beëindigen. Het was een spannende reis met geweldige ervaringen en veel hoogtepunten. Ik ben erg dankbaar voor alles wat dit spel me heeft gegeven. “Dit is het moment om door te gaan naar het volgende hoofdstuk en mijn leven verder aan te pakken” zei de 35-jarige centrale verdediger, die kort voor de start van de tweede seizoenshelft naar de Millerntor verhuisde en in de tweede seizoenshelft negen keer speelde, waaronder drie keer in de startende elf.

“De tijd die ik in Hamburg en bij FC St. Pauli heb doorgebracht was niet lang, maar ik heb er erg van genoten. Het was een geweldige manier om mijn carrière te beëindigen. Ik zou graag eens in een uitverkochte Millerntor hebben gespeeld met zijn fantastische fans. Ik zal zeker terugkomen naar de Millerntor en daar als supporter zitten”, aldus Reginiussen, die iedereen bedankte die hem in zijn carrière vergezelde. Hij stuurde een heel speciaal bedankje naar zijn familie, die hem “onvoorwaardelijk” steunden.

Reginiussen begon met voetballen bij Alta IF en speelde later voor Tromsø IL, FC Schalke 04, US Lecce, Odense BK en jarenlang voor Rosenborg Trondheim voordat hij naar Millerntor verhuisde. Met Rosenborg vierde hij vier kampioenschappen en drie bekeroverwinningen. In de korte tijd bij de Millerntor speelde ook de centrale verdediger een rol in de sterke tweede seizoenshelft, die eind april al voor de vroege klassebehoud had gezorgd.

Bedankt, Tore! We wensen je het allerbeste voor het volgende hoofdstuk in je leven en kijken ernaar uit je ooit als fan op de tribunes te verwelkomen! Maar allereerst zijn er de twee wedstrijden tegen Hannover 96 en SSV Jahn Regensburg 😉

You never walk alone!!!

Bron: www.fcstpauli.com