Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Reacties na de wedstrijd tegen Furth


Na het 2-1 overwinning van onze Kiezkicker tegen SpVgg Greuther Fürth waren de Kiezkicker en coach Timo Schultz zeer tevreden. We hebben de reacties na de wedstrijd voor je.

Hoofdcoach Timo Schultz : “Het was een zeer goede wedstrijd in de Tweede Bundesliga. We hadden een beetje geluk dat we snel de leiding namen, maar ook daarna waren we aan de trekker. Vanaf het midden van de eerste helft raakten we de toegang kwijt en gaven we Fürth kansen. Dejan Stojanovic hield ons in het spel. In de tweede helft hadden we een geweldig gevecht. We hebben alles heel direct verdedigd en we waren altijd gevaarlijk op de counter, vooral in de omschakeling. Uiteindelijk ging het zo goed voor ons dat ik niet wil klagen. Over het algemeen was de sleutel tot succes een zeer succesvolle teamprestatie. ”

Luca Zander : “Het was een goede wedstrijd voor ons. U kunt zien welke ontwikkelingen we hebben doorgemaakt. Daar zijn we erg tevreden over. Ik sta vooraan bij de standaards en probeer er ook te zijn voor de tweede bal. Dat de bal zo mooi op mijn voet landt, is natuurlijk ook een beetje geluk. Je kunt Fürth niet helemaal uitschakelen, daarvoor hebben ze te veel kwaliteit en het was voor ons op voorhand duidelijk dat ze goede kansen zouden krijgen. Bij rust zeiden we dat we alles nog eens 45 minuten wilden doen. Dat werkte goed. ”

Guido Burgstaller : “Al met al was de overwinning niet onverdiend. We hielden het heel goed tegen een goede tegenstander. We wilden hun vroeg onder druk zetten en ze tot lange ballen dwingen. We zijn erg blij dat we gewonnen hebben. We hebben sinds december een geweldige ontwikkeling doorgemaakt, niemand had dat kunnen verwachten en nu hebben we nog drie wedstrijden die we goed willen spelen. We kunnen zeer tevreden zijn met deze tweede seizoenshelft. ”

Stefan Leitl (Hoofd Coach Greuther Fürth) : “Proficiat aan St. Pauli met de overwinning. De wedstrijd begon slecht voor ons. We zaten goed in het spel, maar we hebben de eerste situatie niet goed opgelost en dat resulteerde in de 1-0. Daarna waren we bereid het spel om te draaien en hadden we goede kansen om te scoren. We kregen de 2-0 in de tweede helft en dan wordt het hier heel moeilijk. Helaas hebben we te laat gescoord. Al met al was het voor mijn team een ​​goede wedstrijd tegen een goede tegenstander. Op het einde mocht het niet zijn. ”

Marco Meyerhöfer: (Greuther Fürth) : “We reden hierheen en wilden drie punten halen, daarom zijn we nu gebroken. Wat er gebeurde, wilden we vermijden. We liepen al vroeg achterop en dan gaat het goed met St. Pauli. We hadden nog steeds goede kansen. Als we dit 1-1 maken, dan zal het anders uitpakken. Het was een gebruikte dag voor ons. ”

Bron: www.fcstpauli.com