Volgende wedstrijdSpeeldag 21 : FC St. Pauli – SC Paderborn/5 februari 2022/Millerntor

Geen delegaties van Braunschweig en FCSP maandag


Zonder jou is het alles niets! Met de resoluties van de Hamburgse Senaat om de pandemie in te dammen, dreigen verdere beperkingen voor de inwoners van Hamburg. De uitreisbeperkingen die vanaf vrijdag (2 april) gelden, stellen veel mensen in de stad voor verdere uitdagingen. Om al onze verantwoordelijkheid bij het omgaan met het virus en de beheersing van het infectieproces te ondersteunen en om een ​​teken van solidariteit af te geven, zullen zowel de delegatie van de FCSP als de vertegenwoordigers van Braunschweig afwezig zijn in de thuiswedstrijd op maandag 5 april 2021. 

Beide clubs namen deze beslissing voorafgaand aan de wedstrijd. De mensen die betrokken zijn bij FC St. Pauli en Eintracht Braunschweig willen laten zien dat het profvoetbal zich bewust is van zijn bevoorrechte rol en vooral niet vergeten wat deze maatregel voor iedereen in deze stad betekent. Het bijwonen van de voetbalwedstrijd zou mogelijk zijn voor de delegatieleden gezien de toepasselijke regels, maar zou niet verenigbaar zijn met de solidariteit van de clubvertegenwoordigers.

“Daarnaast wil de FC St. Pauli alle verpleegkundigen, artsen en vooral de intensive care-artsen bedanken en veel energie sturen. De maatregelen zijn pijnlijk voor elk individu, maar vooral afgewogen tegen het toenemende aantal intensieve zorgverleners. zorg patiënten * van binnen noodzakelijk en ervaar onze steun ”, zegt FCSP-voorzitter Oke Göttlich.

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: Witters