Volgende wedstrijdSpeeldag 16 : FC St. Pauli – FC Schalke 04/4 december 2021/Millerntor

Marvin Senger uitgeleend aan 1.FC Kaiserslautern

Op de laatste dag van de transferperiode is er nog een uitgaande transfer bij FC St. Pauli: Centrale verdediger Marvin Senger (* 6.1.2000) wordt tot het einde van het seizoen uitgeleend aan derdeklasser 1. FC Kaiserslautern. 

Marvin Senger kwam voor het seizoen 2016/17 bij het U17 Bundesliga-team van FC St. Pauli van Eintracht Norderstedt. Sindsdien speelde Senger in de jeugdteams van de FCSP Bundesliga (U17 / U19, 55 wedstrijden) en speelde hij sinds het seizoen 2018/19 ook voor de U23 Kiezkicker (21 wedstrijden). In het seizoen 2019/20 maakte de 21-jarige zijn profdebuut in de wedstrijd bij VfL Bochum op speeldag 30. Senger liep vier keer op voor onze FCSP.      

Stemmen over de verandering :

Ploegleider Andreas Bornemann : “We zijn goed bemand in de centrale verdediging en de concurrentie is navenant hoog. Het zou moeilijk zijn geweest voor Marvin om dit jaar minuten te maken. Een verhuur is een goede oplossing voor alle partijen, aangezien hij meer kansen heeft op speelminuten bij Kaiserslautern. “ 

Marvin Senger : “Tot nu toe heb ik dit seizoen niet het seizoen waar ik op had gehoopt, daarom besloot ik deze stap te zetten. Ik kijk uit naar de nieuwe uitdaging bij 1. FC Kaiserslautern.”

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: Witters