Volgende wedstrijdSpeeldag 12 : Werder Bremen – FC St. Pauli/30 oktober 2021/Weser stadion

Boris Tashchy verlaat FC St. Pauli

Nog een vertrek bij FC St. Pauli: aanvaller Boris Tashchy verlaat FCSP. De club en de speler kwamen onderling overeen om het contract – dat nog geldig was tot juni 2022-  te beëindigen.

Tashchy verhuisde in juni 2019 van MSV Duisburg naar Millerntor. Voor FCSP speelde hij in 28 wedstrijden in de Tweede Bundesliga en twee wedstrijden in de DFB Cup.

Stemmen voor de beëindiging van het contract:

Ploegleider Andreas Bornemann: “Boris benaderde ons met het verzoek om zijn contract te ontbinden. De hoop op veel wedstrijden en doelenpunten zijn niet vervuld vanwege talloze blessures en uitvaltijden. Daarnaast hebben we voldoende personeelsalternatieven in de aanval. Ik wens Boris veel succes in zijn verdere carrière. ”

Hoofdcoach Timo Schultz: “Boris heeft ons altijd veel gegeven en was een belangrijk onderdeel van het team. Vanwege de hiërarchie in de aanval zou het voor hem moeilijk zijn geweest om de komende weken en maanden een plaats te veroveren. Ik wens hem het allerbeste in zijn sportcarrière! ”

Boris Tashchy: “Mijn tijd bij FC St. Pauli loopt ten einde en ik ga een nieuwe uitdaging aan. Ik wens het team veel succes voor de rest van het seizoen. ”

Bron: www.fcstpauli.com