Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

FC St. Pauli huurt doelman Omar Marmoush

FC St. Pauli breidt zijn offensief compartiment uit. Omar Marmoush wordt tot het einde van het seizoen uitgeleend van VfL Wolfsburg. Sportchef Andreas Bornemann, de speler en verantwoordelijken van Wolfsburg kwamen dit overeen.

De 21-jarige Egyptenaar verhuisde in de zomer van 2017 van de Egyptische club Wadi Degla naar VfL Wolfsburg II voordat hij in juli 2020 toetrad tot het eerste elftal. Bij VfL speelde hij sindsdien zes keer in de Bundesliga, twee in de DFB-Pokal, één in de Europa League en één in de Europa League-kwalificatie, evenals 36 optredens met het tweede team in de Regionalliga Nord (11 goals, 2 assists).

Stemmen van toewijding:

Ploegleider Andreas Bornemann: “Door blessures konden we dit seizoen helaas niet consequent op onze aanvallende krachten rekenen. Daarom wilden we ons op dit gebied versterken met een speler die op verschillende posities inzetbaar is. Omar Marmoush brengt deze veelzijdigheid met zich mee. ”

Hoofdcoach Timo Schultz: “Omar is flexibel inzetbaar in het offensief en geeft ons dus extra mogelijkheden aan de top, maar ook op de vleugels. Hij kan zowel doelpunten voorbereiden als zelf afwerken. Uiteindelijk misten we de aanvallende penetratie en hopen we door zijn inzet weer meer gevaar op het veld te leggen. ”

Omar Marmoush: “Ik ben erg blij dat de verhuur heeft gewerkt. Ik wil mijn sterke punten gebruiken bij FC St. Pauli en natuurlijk zo vaak mogelijk op het veld staan ​​zodat ik de volgende stap kan zetten. Nu kijk ik ernaar uit om aan de slag te gaan en mijn nieuwe teamgenoten te leren kennen. ”

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: Witters