Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

FC St. Pauli huurt doelman Dejan Stojanović

FC St. Pauli heeft deze winter weer een nieuwe aanwinst aangetrokken. Dejan Stojanović wordt tot het einde van het seizoen 2020/21 gehuurd van Middlesbrough FC. Dit zijn sportchef Andreas Bornemann, de speler en de verantwoordelijken van de Engelse tweedeklasser overeengekomen.

Dejan Stojanović verhuisde in januari 2020 van FC St.Gallen naar Engeland, waar de 27-jarige Oostenrijker het afgelopen seizoen acht wedstrijden speelde. Eerder had hij in 81 wedstrijden het doel bewaakt van de Zwitserse eersteklasser St. Gallen. Een ander optreden voor Middlesbrough in de EFL Cup in het seizoen 2020/21 staat ook in zijn CV.

Stemmen bij de transfer:

Ploegleider Andreas Bornemann: “Met Dejan Stojanović hebben we een doelman kunnen aantrekken die internationale ervaring heeft en die de verdediging meer stabiliteit moet geven.”

Hoofdcoach Timo Schultz: “Dejan heeft in zijn loopbaan meerdere keren in vergelijkbare situaties gezeten als wij nu. Ik vond het ook belangrijk dat onze nieuwkomers niet lang hoeven te wennen. Het helpt natuurlijk dat Dejan, als Oostenrijker, rechtstreeks met iedereen kan communiceren. ”

Dejan Stojanović: “Ik was verheugd dat FC St. Pauli interesse toonde en ben blij hier nu te zijn en het team te kunnen helpen. Het is belangrijk om zo snel mogelijk uit de moeilijke situatie te komen om de lager gelegen plaatsen te verlaten. Daar zal ik alles voor geven op het veld.

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: Witters