Volgende wedstrijdSpeeldag 12 : Werder Bremen – FC St. Pauli/30 oktober 2021/Weser stadion

Warmte en veiligheid voor daklozen – doneer voor hotelverblijven!

Iedereen die in St. Pauli op pad is, kan zijn ogen niet sluiten om hoeveel mensen er op straat leven. Ze maken ook rond  ons Millerntor Stadion, sommige direct voor onze deuren. Volgens onze waarneming wordt deze groep elke dag groter en raken mensen steeds armer.

Natuurlijk willen we helpen, maar hete thee, broodjes of de mogelijkheid om naar het toilet te gaan zijn niet genoeg. En met Corona is het ook geen oplossing om in de winter een grote kamer te voorzien voor overnachtingen, zoals we “in normale tijden” meerdere keren hebben gedaan.

Mensen hebben een warme huisvesting nodig waarin ze zich de komende maanden veilig kunnen voelen, alleen of in een heel kleine, permanente groep. En ze hebben ondersteuning nodig van specialisten. Diverse hulporganisaties voor daklozen, waarmee we nauw samenwerken op dit gebied, staan ​​klaar om voor de huisvesting, het eten en de zorg voor de mensen te zorgen – wat nog ontbreekt is de financiering.

Daarom roepen we alle FC St. Pauli fans op om te doneren voor hotelaccommodatie voor daklozen in Hamburg. Elke euro telt!

Hier zijn de accountgegevens:

FC St. Pauli von 1910 eV
IBAN: DE09 2005 0550 1282 1583 83
BIC: HASPDEHHXXX
Hamburger Sparkasse
Onderwerp: “Hotelkamers voor daklozen”

Het zou geweldig zijn als we met uw hulp op zijn minst enkele mensen de winter op de straten van Hamburg de komende maanden kunnen redden.