Volgende wedstrijdSpeeldag 21 : FC St. Pauli – SC Paderborn/5 februari 2022/Millerntor

FC St. Pauli en Under Armour beëindigen samenwerking na dit seizoen

FC St. Pauli en zijn kledingsponsor Under Armour hebben in onderling overleg besloten hun samenwerking na het seizoen 2020/21 niet voort te zetten. Het in Baltimore gevestigde bedrijf voorziet de licentie teams en jeugdvoetbalteams van de club sinds 2016 van wedstrijd- en trainingskleding.

FC St. Pauli bedankt je voor de succesvolle samenwerking en wenst Under Armour het allerbeste voor de toekomst. De vereniging zal te zijner tijd commentaar geven op de toekomstige heroriëntatie op het gebied van outfitters.

Bernd von Geldern, Head of Sales: “Het feit dat we samen besloten hebben om onze samenwerking na seizoen 2020/21 niet voort te zetten, is te wijten aan het feit dat beide partijen worden gekenmerkt door hun verlangen naar nieuwe dingen – daarom hebben we elkaar gevonden in 2016. We denk dat het tijd is voor een herschikking, maar kijk terug op een zeer succesvolle samenwerking met veel wederzijdse impulsen. Met name de eerste VS-tour met bezoeken aan de Under Armour-kantoren in Baltimore en Portland was een gezamenlijk hoogtepunt. We willen Under bedanken Armour voor vijf jaar constructieve samenwerking. ”

Bron: www.fcstpauli.com
Picture: Witters