Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Transfernieuws: Veerman gaat terug naar Heerenveen

Henk Veerman verlaat op eigen verzoek FC St. Pauli en stapt per direct terug naar de Nederlandse eersteklasser SC Heerenveen. De aanvaller kwam voor seizoen 2018/19 naar de Millerntor.

Sindsdien speelde de 29-jarige in totaal 39 wedstrijden voor het professionele team van Kiezkicker en scoorde hij 17 doelpunten voor de jongens in Brown. Bovendien maakte hij zeven goals.

Stemmen bij de transfer:

Hoofd Sport Andreas Bornemann: “Henk benaderde ons met de wens om terug te keren naar SC Heerenveen. We betreuren zijn beslissing ten zeerste, maar respecteren uiteraard zijn uitdrukkelijke wens om met zijn gezin weer naar huis te kunnen verhuizen. Wij wensen hem het beste in zijn verdere carrière en ik bedank hem voor zijn inzet voor onze club. ”

Hoofdcoach Timo Schultz: “Met Henk verliezen we niet alleen een goede speler, maar vooral een geweldige kerel. Ik wens hem het allerbeste in zijn thuisland, zowel in de sport als in zijn privéleven.”

Henk Veerman: “Het is de beste beslissing voor mij en mijn gezin. Ik ben erg trots dat ik heb gespeeld voor deze fantastische club en voor deze geweldige fans. Ik zal me altijd de wedstrijden bij Millerntor en de wedstrijd bij Hamburger SV herinneren, toen ik de openingstreffer scoorde in de 2-0 uitoverwinning.

Tankewol Henk, jo dogge it goed op alle mêden

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: Witters