Volgende wedstrijdSpeeldag 16 : FC St. Pauli – FC Schalke 04/4 december 2021/Millerntor

Nieuw seizoen, nieuw beker shirt, nieuwe teamcollectie

Voor onze Kiezkickers begon het nieuwe seizoen op zondag 2 augustus, tenminste op het trainingsveld. Oorspronkelijk zouden nu al de eerste twee speeldagen achter de rug zijn en zou de eerste ronde in de DFB Cup de volgende wedstrijd op het programma zijn. Zoals bekend is alles door corona verschoven. En dus zal de DFB Cup-wedstrijd tegen de Saarland Cup-winnaar de competitieve start zijn voor onze FCSP zijn en ze zullen in het zwart aantreden.

De beker-shirt voor het seizoen 2020/21 zal ons ook het door heel Saarland vergezellen, dat is het doel. Het valt nog te bezien tegen welk team zal worden gespeeld. Maar het is zeker dat de Schultz-Elf zal concurreren in zwart-melange, plus puur zwart op de broek en sokken. We hebben de regenboog op de mouw niet bedacht om bij de Pride Week te passen, dit is van zelfsprekkend.

Under Armour heeft ook veel aandacht besteed aan deze replica, dus we hopen dat deze in het tweede weekend van september goed zal worden gebruikt. Overigens zijn de kleurverschillen die je zou kunnen opmerken wanneer de jongens eindelijk spelen, te wijten aan de verwerkingstechnologie in de professionele truien, die moeilijk te vermijden is, vooral met een gebroken kleur zoals deze zwart.

Be Black – nu verkrijgbaar in de online shop: KLIK!

_____

Als je de trainingsstart van onze Kiezkicker op zondag (2.8.) niet hebt gemist, heb je de nieuwe teamsportcollectie al ontdekt. Na een jaar duivenkleuren bestaat dit uit een mix van gedempte tinten in grijszwart en bordeauxrood en een echte hit, de kleur bèta. Met onze trainingsshirts hoef je echt niet twee keer te bekijken, wegduiken werkt niet.

Het trainingsmateriaal in nauwe samenwerking met ons teammanagement heeft natuurlijk verschillende UA-specifieke technieken die u ook veel plezier zullen bezorgen in vrije tijd en sport. Hier krijg je de echte prestatiekwaliteit die onze teams van Under Armour krijgen.

Maar oude clichés werken altijd, niet alleen de waarheid ligt op het plein, maar ook dit jaar bij de kleur. Bordeaux bèta vs. Zwart-zwart, dus je kunt kiezen tussen de uitrustingsdelen van het team en de coachingstaf. Aan de buitenkant worden we wat terughoudender, in de vrije tijd tussen de units presenteert Under Armour ons een heel ander uiterlijk in gedempt grijs op de benen. Maar kijk zelf maar: qua kleur en techniek is alles te combineren, trainen met uitgaan en andersom – we hebben er veel voor gepuzzeld, maar het past prima. Samen met jou kijken we uit naar ons nieuwe team, ons nieuwe trainersteam en het geheel in nieuwe kleuren. We kunnen starten.

Bron : www.fcstpauli.com