Volgende wedstrijdSpeeldag 16 : FC St. Pauli – FC Schalke 04/4 december 2021/Millerntor

Togetherness Edition : Het tijdschrift voor de Millerntor Gallery

De Millerntor Gallery – het unieke kunst-, muziek- en cultuurfestival van Viva con Agua ARTS gGmbH – is een van de meest populaire evenementen op de evenementenkalender van Hamburg. Maar in plaats van artistiek ontworpen muren in het mooiste stadion ter wereld en een gevarieerd programma rond de universele taal van de kunst, bleef het Millerntor Stadion dit jaar leeg vanwege de Corona. En alleen voor het grote jubileum: de 10e verjaardag van de Millerntor Gallery.

Dit was natuurlijk een grote schok voor de organisatoren en de vele vrijwilligers in de Millerntor Gallery, maar het veranderde al snel in het typische positieve activisme. Want als mensen niet naar het festival kunnen komen, gaat het festival gewoon naar de mensen!

De jubileumeditie van het festivalmagazine werd al snel de ‘Togetherness Edition’. Op ongeveer 200 pagina’s vinden lezers nu fascinerende verhalen over solidariteit van Hamburg tot Zuid-Afrika, spannende inzichten achter de schermen, filmseries – en natuurlijk alles over stedelijke kunst met al zijn facetten. 

Een Millerntor Gallery om doorheen te bladeren, een bonte troost voor alle festivalliefhebbers – en last but not least, een kans om het sociale werk van Viva Con Agua te steunen. Met de aankoop van het magazine worden WASH-projecten over de hele wereld mogelijk gemaakt!

Het magazine is nu verkrijgbaar in de online shop: KLIK!

Bron: www.fcstpauli.com