Volgende wedstrijdSpeeldag 12 : Werder Bremen – FC St. Pauli/30 oktober 2021/Weser stadion

Florian Carstens op huurbasis naar Wehen Wiesbaden

Opnieuw een wijziging  in de selectie ploeg van FC St. Pauli : onze centrale verdediger Florian Carstens verlaat onze Kiezkickers en gaat voor één jaar op huurbasis naar de Derde Liga club SV Wehen Wiesbaden.  

Carstens (21) kwam in de zomer van 2014  over van MTV Treubund Lüneburg  naar de jeugdacademie (NLZ) van FC St. Pauli. In het seizoen 2018/19 maakte hij de sprong naar het professionele team, waarvoor hij in totaal in 22 competitie wedstrijden speelde (1 doelpunt, 1 assist).   

Sporthoofd Andreas Bornemann : “Wij geloven dat verandering van lucht Flo zal helpen om de volgende stap in zijn ontwikkeling te maken. Wij konden hem niet de nodige speelminuten garanderen in ons elftal. Daarom wens ik voor  Flo dat hij het komende seizoen een rol van betekenis kan spelen bij SV Wehen Wiesbaden . “   

Florian Carstens : “ Na zes jaar bij FC St. Pauli, krijg ik de kans om komende seizoen bij een andere club nieuwe ervaringen op te doen en mijn voetbalvaardigheden te ontwikkelen. Ik hoop dat deze stap zal leiden tot meer speelminuten op een hoog niveau. Ik denk dat SV Wehen Wiesbaden hiervoor een zeer goed club is. Het is aan mij om mij met goede prestaties in de  derde klasse de aandacht te trekken.  

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: Witters