Volgende wedstrijdSpeeldag 12 : Werder Bremen – FC St. Pauli/30 oktober 2021/Weser stadion

Mathais Hain blijft langer bij onze FC St.Pauli

Goed nieuws bij onze trainersstaf ! Keeperstrainer Mathias Hain (47) en Andreas Bornemann zijn overeen gekomen om het contract – dat afliep op het einde van seizoen 2019-2020 –  te verlengen tot 30 juni 2022.

Mathias Hain kwam voor het seizoen 2008/09 als speler naar FC St. Pauli (72 competitie wedstrijden). Op het einde van zijn actieve carrière wisselde hij na het seizoen 2010/11 van kant en is sindsdien de keeperstrainer van A-elftal van FC St. Pauli.

Reacties bij de contract verlenging:

Sporthoofd Andreas Bornemann: “Matze Hain heeft vrijwel alles meegemaakt tijdens zijn tijd bij FC St. Pauli. Hij kent de club, maar ook de tweede divisie heel goed en met zijn ervaring is hij een belangrijke stem zowel aan de zijlijn als in de kleedkamers.”

Hoofdcoach Timo Schultz: “Het is geen geheim dat Matze en ik het goed met elkaar kunnen vinden. En natuurlijk ben ik erg blij om hem in ons team te houden. Doorslaggevend hiervoor waren echter zijn vakbekwaamheid en passie voor werk en onze club . ”

Keeperstrainer Mathias Hain: “Schulle en ik kennen elkaar al heel lang. Maar ik gaf al vroeg aan dat ik begreep dat hij moest nadenken over de bezetting van zijn coachingsteam en dus ook mijn functie. Ik ben dan ook des te blijer dat we de weg samen blijven voorzetten en zal zeker veel plezier hebben. ”

Bron: www.fcstspauli.com
foto: Witters