Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Marvin Senger en Christian Viet krijgen een profcontract

Sporthoofd Andreas Bornemann bindt twee jonge spelers langer aan FC St. Pauli en heeft Marvin Senger (* 6.1.2000) en Christian Viet (* 27.3.1999) een prof contract gegeven. De contracten zijn geldig tot 30 juni 2023.

Centrale verdediger Marvin Senger stapte in het seizoen 2016/17 over van Eintracht Norderstedt naar FC St. Pauli. Hij doorliep de daarop volgende jaren de jeugdteams van de U17 naar de U23. In het seizoen 2019/20 maakte de 20-jarige de sprong naar de profs, waar hij drie keer van de start begon.

Christian Viet kwam in januari 2017 van JFV A / O / Heeslingen naar FC St. Pauli, waar hij uitkwam voor de U19 en de U23. In de tweede seizoenshelft kwam hij over naar de prof. Hij heeft nu vier basisplaatsen in de 2e Bundesliga.

Opmerkingen over de contracten:

Andreas Bornemann, Head of Sports:  “Marvin en Christian hebben hun contracten verdiend en het vertrouwen dat we erin blijven stellen door hun goede prestaties. Ze maakten hun eerste optreden in het professionele veld in een sportieve moeilijke en in een ongebruikelijke situatie. Ze toonden aan dat ze het potentieel hebben om een ​​goede rol te spelen in de tweede Bundesliga. We zijn blij dat ze hun ontwikkeling bij FC St. Pauli voortzetten. ”

Marvin Senger : “Het is voor mij een eer en een groot genoegen om mijn eerste profcontract bij FC St. Pauli te tekenen. Ik voel het vertrouwen van de verantwoordelijken en ik zal er alles aan blijven doen om meer speeltijd te krijgen. “

Christian Viet : “Ik ben erg blij om mijn eerste professionele contract met FC St. Pauli te ondertekenen en de kans te krijgen om me hier verder te ontwikkelen. Ik wil iedereen bedanken die me heeft vergezeld en ondersteund tijdens deze reis. ”