Volgende wedstrijdSpeeldag 12 : Werder Bremen – FC St. Pauli/30 oktober 2021/Weser stadion

Sobota en Flum verlaten FC St. Pauli

Waldemar Sobota en Johannes Flum verlaten FC St. Pauli. De contracten van de twee middenvelders liepen ​​na het seizoen 2019/20 af en worden niet verlengd.

Waldemar Sobota (33) kwam in januari 2015  – eerst uitgeleend – over van de Belgische topclub Brugge. In april 2016 lichtte FCSP de koopoptie en legde de aanvallende speler definitief vast. Sobota speelde 148 competitieve wedstrijden (15 goals, 15 assists) voor onze FC St. Pauli en is daarmee de langst spelende buitenlander van FC St. Pauli.

Johannes Flum (32) kwam in januari 2017 over van de Bundesliga-club Eintracht Frankfurt. In 80 competitie wedstrijden voor FC St. Pauli scoorde Flum 5 doelpunten en bereidde er nog eens 3 doelpunten voor.

Sportdirecteur Andreas Bornemann: “Ik wil Waldi en Flumi bedanken voor hun inzet voor de club in de afgelopen jaren. Op basis van de gezamenlijke managementanalyse met Timo Schultz hebben we besloten om de posities anders in te vullen en de afgelopen contracten niet te verlengen. Ik wens ze allebei veel succes in verdere carriere.

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: Witters