Volgende wedstrijdSpeeldag 21 : FC St. Pauli – SC Paderborn/5 februari 2022/Millerntor

FC St. Pauli bouwt zijn trainersteam volledig om

Na de benoeming van Timo Schultz als nieuwe hoofdtrainer van onze Kiezkickers – op maandag 13 juli – werden er verdere beslissingen genomen over de trainersstaf bij FC St. Pauli. De contracten van de twee assistenten André Trulsen en Markus Gellhaus – die na het seizoen 2019/20 afliepen – worden niet verlengd. De club beëindigde ook de samenwerking Hans Schrijver. Het contract van de Nederlander was nog geldig tot het einde van seizoen 2020/21.

Voor de opvolging van dit trio is de club momenteel in ver gevorderde gesprekken en kwam ook overeen met de verlenging van het contract van keeperstrainer Mathias Hain.

Sporthoofd Andreas Bornemann: “Timo Schultz en ik hadden maandag intensief overleg over hoe onze toekomstige trainerstaf eruit zou moeten zien. Timo begon had als nieuwe hoofdtrainer duidelijke ideeën over welk voetbal hij zou willen spelen en welke eisen dit zou stellen aan zijn coachingsteam. We werken nu aan de implementatie van deze ideeën. Het is natuurlijk nooit makkelijk om de samenwerking met deze verdienstelijke collega’s stop te zetten. ”

Hoofdcoach Timo Schultz: “Met een zwaar gemoed – zeker in het geval van André Trulsen – hebben we besloten om te starten met een nieuw team van trainers om een ​​nieuwe aanpak en een frisse wind in de samenwerking met het team te verzekeren.”

Bedankt voor je inzet voor FC St. Pauli, Truller, Markus en Hans!

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: Witters