Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Yiyoung Park wordt verhuurd aan Türkgücü München

Volgende transfer bij onze Kiezkickers: Yiyoung Park speelt volgend jaar in de derde divisie voor Türkgücü München. Dit werd overeengekomen door FC St. Pauli, de derde divisieclub Türkgücü München en de 26-jarige verdediger die voor het seizoen 2015/16 naar FC St. Pauli kwam.

Gedurende deze tijd voltooide Park in totaal 25 wedstrijden (1 doelpunt) voor de profs en 64 wedstrijden voor de U23 (1 doelpunt, 4 assists) voor onze FCSP. Zijn onvergetelijke doelpunt bij de 1-0 thuisoverwinning tegen Arminia Bielefeld op wedstrijddag 33 in het seizoen 2017/18 in de strijd om degradatie zal nooit worden vergeten.

“Yiyoung kwam bij ons met de wens om uitgeleend te worden. Na een seizoen dat niet bevredigend was, hoopt hij op meer speeltijd bij Türkgücü München. We denken dat dit de juiste stap is om terug te keren naar zijn prestatieniveau.” We zullen zijn ontwikkeling in München volgen en hem het beste voor het komende seizoen wensen “, aldus sportdirecteur Andreas Bornemann.

“Ik kijk uit naar de nieuwe uitdaging in Türkgücü München. Na een moeilijk seizoen voor mij persoonlijk, wil ik mezelf bewijzen in de sterke 3e divisie en me blijven ontwikkelen. Helaas kon ik mezelf vorig seizoen niet echt laten zien. Nu hoop ik op mijn kwaliteiten voor een succesvol seizoen bij Türkgücü “, aldus Yiyoung Park.

Bron : www.fcstpauli.com
Foto: Witters