Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Matt Penny keert terug naar Sheffield Wednesday

In het komende seizoen 2020/21 zal ​​Matt Penney niet meer het shirt van FC St. Pauli dragen. De 22-jarige linksback was één jaar gehuurd van Sheffield Wednesday en keert nu terug naar de Engelse tweedeklasser. Penney speelde in totaal 18 keer voor FCSP en scoorde één doelpunt – het doelpunt van de 0-2  in de derby bij Hamburger SV.

Net als de ene of de andere teamgenoot kwam Matt Penney pas na de seizoensstart naar Millerntor. Zodra hij aankwam maakte hij zijn debuut in de 2-1 thuisoverwinning tegen Holstein Kiel en vloog met geel-rood van het veld in toegevoegde tijd. “Ik was teleurgesteld dat ik naar buiten vloog. Ik wilde de wedstrijd echt winnen en was er volledig op gefocust, maar ik vergat mijn eerste gele kaart”, zei de Engelsman, die voor één seizoen uitgeleend was van Sheffield Wedsnesday.

Voor de 22-jarige was het afgelopen seizoen een seizoen met ups en downs waarin de inmiddels geblesseerde Engelsman 18 competitieve wedstrijden (14 start, 4 wissels) moest spelen voor onze FCSP. Natuurlijk zal zijn doelpunt in de tweede derby in het Volksparkstadion niet vergeten worden , toen hij het leer vanaf bijna 25 meter staalhard in het doel van de “rode broekjes” trapte en zo een beslissende bijdrage kon leveren aan de tweede derby-overwinning van het afgelopen seizoen.

Beste Matt, we wensen je zowel sportief als privé het allerbeste voor de toekomst !!!

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: Witters