Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Nieuwe FC St. Pauli-App: Al het nieuws op je gsm

Er zijn veel verschillende manieren om op de hoogte te blijven. In de toekomst heb je er maar één nodig: onze FC St. Pauli-app. Bepaal zelf wat je interesseert en over welke onderwerpen je iets wilt weten. Of het nu gaat om sociale media, merchandising, nieuws van de professionals of onze sportafdelingen – hier vindt u alles. De manier waarop u het wenst!

Zodra u de app heeft gedownload en geopend, kunt u de onderwerpen selecteren die u al dan niet interesseren. Het gaat ook over voetbal, maar niet alleen. Blijf op de hoogte met de app en informeer jezelf over alles wat voor jou belangrijk is. Zijn uw interesses veranderd? Wil je iets weten over andere onderwerpen? Geen probleem, Je kan je instellingen op elk moment aanpassen!

Bovendien kunt u pushmeldingen ontvangen om u te informeren over alles dat niet kan wachten. In de app vind je natuurlijk ook alles over onze Kiezkickers: de ploeg, rooster, tafel en trainingstijden.

Via de app heb je toegang tot al onze diensten zoals de ticketshop , de online fanshop en nog veel meer.

Je kunt de app hier downloaden:

Voor Android: KLIK!

Voor iOS: KLIK!

We kijken uit naar je feedback op app@fcstpauli.com !