Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Leden DFL beslissen: De competitie ligt nog stil tot minstens 30 april

De bal zal in de twee Bundesliga’s tot zeker 30 april blijven stilliggen . Dit besliste de Algemene Vergadering van de Duitse Football League (DFL) unaniem op dinsdagmiddag 31 maart. Op de algemene vergadering zijn de 36 clubs van de 1e en 2e Bundesliga – tijdens een videoconferentie – overeengekomen om de spelonderbreking tot ten minste eind april te verlengen. 

De Algemene Vergadering van de DFL heeft dus gevolg gegeven aan de aanbeveling van het DFL Presidium. Het presidium stelde voorgaande week een verlenging van de opschorting van wedstrijden voor met het oog op de huidige ontwikkeling met betrekking tot het coronavirus . Tot dusver had de Algemene Vergadering van de DFL besloten het spel tot 2 april te onderbreken.

FCSP-president Oke Göttlich, die ook lid is van het DFL Presidium: “We hebben collectief afgesproken dat we op zijn vroegst vanaf 30 april 2020 weer kunnen beginnen met spelen. We zijn het er ook over eens dat dit voor de economische voortbestaan ​​van elke locatie en ook de sociale verantwoordelijkheid van alle werknemers is in ieder geval zinvol om het seizoen te beëindigen, zodat de financiële verliezen niet zo groot worden en dat we banen in gevaar brengen.  Wij bevinden ons in gemeenschappelijk politiek met afstemming naar de volgende stap – zowel regionaal als landelijk. ”

Bron: www.fcstpauli.com