Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Thuiswedstrijd tegen 1FCN: de huidige situatie voor tickethouders

Na het algemene besluit van het Ministerie voor Gezondheid en Consumentenbescherming, dat het organiseren van evenementen en bijeenkomsten van 1000 mensen of meer verbiedt vanwege de huidige ontwikkeling rond het coronavirus, is het nu zeker dat de thuiswedstrijd van onze Kiezkicker tegen 1. FC Nürnberg – op zondag 15 maart 2020 – zal plaatsvinden zonder toeschouwers. Hier is belangrijke informatie voor alle fans die een kaartje voor de wedstrijd tegen FCN hebben gekocht.

Iedereen die in het bezit is van een kaartje voor de wedstrijd tegen Nürnberg (dagkaarten, abonnementen, jaarkaarten, seizoensarrangementen) heeft recht op een teruggave. FC St. Pauli zal hier uiteraard aan voldoen. FC St. Pauli zal u de komende dagen apart informeren en u de mogelijkheid geven om rechtstreeks contact opnemen met ticketkopers, welke mogelijkheden er zijn en hoe de verwerking zal verlopen.

Een dringend verzoek: gelieve het geld niet terug te vorderen via uw bank en dit bespaart ons onnodige extra kosten. Bijkomende kosten, hotelkosten etc. kunnen niet worden terugbetaald. Tickets die bij bezoekers zijn gekocht, worden vergoed via 1. FC Nürnberg.

Reeds tickets gekocht – ongeacht het besluit van de Autoriteit voor Gezondheid en Consumentenbescherming – voor de openstaande wedstrijden tegen 1. FC Heidenheim (zaterdag 4 april, 13.00 uur), FC Erzgebirge Aue (24 t / m 27 april / nog niet gepland) en SSV Jahn Regensburg (zondag 10 mei, 15.30 uur) Uur) blijven aanvankelijk geldig totdat duidelijk is hoe de wedstrijden van de 2e Bundesliga zullen worden voortgezet. In het geval dat deze wedstrijden zonder toeschouwers plaatsvinden of zelfs worden afgelast, worden de tickets uit de ledenverkoop uiteraard ook hier vergoed.

Bron: www.fcstpauli.com