Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Na verplaatsing speeldag: actuele informatie voor tickethouders

Gezien de evolutie van vandaag met nieuwe corona-infecties en bijbehorende vermoedelijke gevallen in direct verband met de Bundesliga en de 2. Bundesliga, heeft het Presidium van de Duitse voetbalcompetitie (DFL) op korte termijn beslist om de 26e speeldag -die vandaag begon – te verplaatsen voor beide competities. Zo wordt de thuiswedstrijd van onze Kiezkickers tegen 1. FC Nürnberg – voor zondag 15 maart 2020 13u30 –  verzet. Dit heeft ook invloed op de tickets die voor deze wedstrijd zijn gekocht.

Omdat de kans bestaat dat het spel naar een later tijdstip wordt verzet en bezoekers dan worden toegelaten, blijven alle tickets geldig. Dit geldt met name voor tickets die vooraf zijn gekocht bij FC St. Pauli. Bezoekers uit Nürnberg die hun tickets bij 1. FC Nürnberg hebben gekocht,moeten letten op de informatie van hun club. Hier verwijzen we in het bijzonder naar de homepage van de Nuremberg: www.fcn.de .

Als het spel later zonder bezoekers wordt gespeeld of zelfs helemaal wordt afgelast, is er recht op teruggave. Hetzelfde geldt ook voor de tickets die al zijn gekocht voor de openstaande wedstrijden tegen 1. FC Heidenheim (zaterdag 4 april, 13.00 uur), FC Erzgebirge Aue (24 tot 27 april / nog niet gepland) en SSV Jahn Regensburg (zondag 10 mei) ., 15:30 uur).

Voor alle openstaande thuiswedstrijden blijven de tickets in eerste instantie geldig totdat duidelijk is hoe de wedstrijden van de 2e Bundesliga verder gaan. In het geval dat deze wedstrijden plaatsvinden zonder toeschouwers of bij een totale annulatie, worden de tickets uiteraard terugbetaald. Dit geldt voor dagkaarten, abonnementen, jaarkaarten en seizoensarrangementen. Als het spel wordt verplaatst, zullen we je natuurlijk ook informeren over een retouroptie. In elk afzonderlijk geval maken we bekend hoe een eventuele vergoeding wordt gemaakt en welke mogelijkheden er zijn.

Allereerst vragen we om uw begrip dat we, gezien de voortdurend veranderende omstandigheden, we niet kunnen handelen. Zodra we zekerheid hebben over hoe verder te gaan, zullen we je uitgebreid informeren over de verdere processen. We hopen de onnodige processen voor alle betrokkenen te besparen.

Bron: www.fcstpauli.com