Volgende wedstrijdSpeeldag 16 : FC St. Pauli – FC Schalke 04/4 december 2021/Millerntor

Luhukay:”We worden hier allemaal elke dag mee geconfronteerd”

Op vrijdag 13 maart 2020 beantwoordde coach Jos Luhukay op de vragen van de Hamburgse pers die afwezig waren in de lege PK-kamer op Millerntor. De persconferentie werd op korte termijn live uitgezonden op Facebook. Een maatregel die door de huidige situatie – veroorzaakt door het coronavirus – noodzakelijk was geworden. Luhukay reageerde op …

… een persconferentie zonder journalisten: ” Dat kan je je eigenlijk niet voorstellen, maar het hoort erbij om te praten over het volgende wedstrijd en de informatie door te geven.

… de concentratie in de onzekere fase van deze week: “Wij worden er allen natuurlijk elke dag mee geconfronteerd. Ik moet echter zeggen dat het elftal en het hele team probeert het beste ervan te maken. De laatste paar dagen heeft het team een zeer positief indruk gemaakt. De sfeer binnen het team en ook op het trainingsveld was goed en ik hoop dat het zo blijft. “

… De trainingsimpressies deze week: ” De eenheden waren zeer positief. Alleen Christopher Buchtmann heeft nog niet met het team getraind, hij voltooit nog steeds zijn individuele programma.”

… ‘Spook wedstrijden’: “ Als voetballiefhebber en ook als coach wil je natuurlijk spelen in een fantastische sfeer, zoals we die kennen bij de Millerntor. De steun van de fans heeft ons vele malen geholpen.”

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: Witters