Volgende wedstrijdSpeeldag 15 : 1FC Nürnberg – FC St. Pauli/28 november 2021/Max-Morlock-Stadion

Reacties na de wedstrijd tegen SV Sandhausen

Na de 2-2 in SV Sandhausen waren onze Kiezkickers het erover eens dat ze niet hun beste wedstrijd tegen SVS hadden afgeleverd en – ondanks de mogelijke winnaar kort voor het laatste fluitsignaal – met het punt leven. De reacties over de wedstrijd.

Sporthoofd Andreas Bornemann : “We zijn niet in de wedstrijd gekomen. Het was duidelijk dat je door duels, body en kracht in de wedstrijd moest komen. Dat hebben we in de eerste 25 minuten niet gedaan. We hebben het geluk dat we niet achter komen en de leiding kunnen nemen. De penalty is terecht. In de tweede helft hebben we meer duels gewonnen en body gebruikt, er is niet veel om het team de schuld van te geven. ”

Daniel Buballa: “Sandhausen heeft ons vandaag met brutale problemen geconfronteerd. Ze hebben met een simpel recept ons eenvoudig aan de kant geduwd. Ze speelden de ballen keer op keer op de twee kopbal sterke spitsen en wij stonden te ver uit elkaar. Dus was het moeilijk om elkaar te helpen. In het balbezit hebben onszelf te snel laten opjagen. We kozen te snel de lange bal en hebben ons spel vandaag simpelweg niet gevonden. We werden beloond omdat we de druk konden weerstaan. Ook na de voorsprong hebben we ook spel niet gevonden . Sandhausen verdiende gelijk te maken, de timing vlak voor de pauze was echter vervelend. We waren stabieler na de pauze in de driemansverdediging, maar kregen een tegenslag te verwerken. Dankzij Dimi’s geweldige individuele actie komen we terug. Met de laatste actie zat er nog meer in, maar dat hadden we vandaag niet verdiend. ”

Robin Himmelmann : “In het begin waren we een beetje te passief en wonnen niet genoeg tweede ballen. Veel ging heen en weer. We lieten te veel kansen toe in de eerste helft, maar toen maakten we het doelpunt uit het niets. We hadden betere toegang in de tweede helft en nemen een punt mee op het einde. We kunnen vandaag niet om meer vragen gezien de loop van de wedstrijd. We willen de punten aanstaande zondag op Millerntor houden. ”

Waldemar Sobota : “We hebben het altijd moeilijk gehad hier in Sandhausen, vandaag was het opnieuw niet de beste wedstrijd van ons. We hadden het geluk om met 1-1 in de rust te gaan omdat Sandhausen veel druk uitoefende en veel kansen had. “We kwamen niet in de duels zoals we ons hadden voorgesteld. Sandhausen won ook meer tweede ballen. Dan kom je in de problemen. Uiteindelijk nemen we het punt mee. Gezien de 2-1 situatie kort voor het einde, kunnen we zelfs winnen, maar dat zou teveel van het goede zijn geweest. ”

Viktor Gyökeres : “Sandhausen speelde veel lange ballen, de bal was vaker in de lucht dan op de grond vandaag. Ryo speelde een geweldige pass en daarna trapte ik binnen. De voorsprong deed ons goed, maar Sandhausen kon de wedstrijd draaien. We maken nog het tweede doelpunt en nemen het punt mee. Ik had graag willen winnen, uiteindelijk was het nog mogelijk om te winnen. ”

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: Witters