Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Info over kaartverkoop tegen Heidenheim, Aue en Regensburg

De voorverkoop voor leden voor de thuiswedstrijden tegen 1. FC Heidenheim – zaterdag 4 april, 13u00 uur – , FC Erzgebirge Aue – 24 april tot 27 april / nog niet gepland – en SSV Jahn Regensburg – zondag 10 mei om 15.30 uur – vindt plaats op dinsdag 10 maart van 9.00 tot 18.00 uur. De vrije kaartverkoop begint op woensdag 11 maart vanaf 9.00 uur

LEDEN VOORVERKOOP

Alle leden hebben op dinsdag 10 maart 2020 van 9 tot 18 uur het recht op eerste koop voor de aankomende thuiswedstrijden tegen 1. FC Heidenheim, FC Erzgebirge Aue en SSV Jahn Regensburg. De leden moeten minimaal vóór 1 februari 2020 lid zijn van de vereniging en kunnen alleen tickets voor zichzelf bestellen en niet voor andere leden.

  • Alle leden die  niet  in het bezit zijn van een seizoenskaart (seizoenskaart, jaarlijkse permanente zuidkaart of seizoenspakket) hebben het recht van aankoop van maximaal twee tickets (waarvan maximaal één staanplaats).
  • Alle leden die al in het bezit zijn van een seizoenskaart (seizoenskaart, jaarlijks permanent zuidkaart of seizoenspakket) hebben het hebben het recht van aankoop van maximaal twee zitplaatsen.

Zoals gebruikelijk kunnen tickets alleen online en telefonisch worden besteld in de voorverkoop .
De bestellingen worden dienovereenkomstig verzonden of gedeponeerd. Ophaling van de bestelde en betaalde kaarten bij het ticketcentrum is mogelijk vanaf maandag (16.3.). Bij het ophalen tijdens een speeldag wordt 4, – Euro extra in rekening gebracht. De kaarten kunnen alleen worden afgehaald bij de kassier op de Gegenrade tijdens wedstrijddagen. Dienovereenkomstig worden er geen kaartbestellingen gedeponeerd bij Kartencenter Südtribüne op de wedstrijddag.

Hier is meer informatie over het onderwerp voorverkoop door leden: KLIK!

_____

VERKOOP AAN BESTAANDE KLANTEN / VRIJE VERKOOP

Als tickets nog beschikbaar zijn na de voorverkoop van het leden, kunnen ze worden gekocht vanaf woensdag 11 maart 2020 9uur . Voor het wedstrijd tegen Sandhausen zijn er maximaal vier kaarten (waarvan maximaal twee staanplaatsen), voor de wedstrijden tegen Darmstadt en Karlsruhe maximaal twee kaarten (waarvan max één staanplaats) per wedstrijd mogelijk.

Als er nog tickets beschikbaar zijn na het vooraf boeken van de leden, kunnen ze vanaf woensdag 11 maart vanaf 9.00 uur worden gekocht  (11.3.)  . Voor de wedstrijd tegen 1. FC Heidenheim is er een vrije verkoop.

De kaartjes voor de wedstrijden tegen FC Erzgebirge Aue en Jahn Regensburg worden in eerste instantie alleen aan bestaande klanten verkocht. Aangezien deze wedstrijd nog niet definitief  is  en of het bezoekende team het volledige ticket-contingent zal gebruiken, is deze beperking van toepassing. Een bestaande klant wil zeggen : iedereen die voor 1 februari 2020  online of telefonisch tickets voor FC St. Pauli-wedstrijden heeft gekocht en daarom bij ons is geregistreerd. Bestaande klanten kunnen maximaal twee kaarten per wedstrijd kopen (maximaal één staanplaats).

De kaarten kunnen online of telefonisch of ter plaatse in het kaartencentrum worden gekocht. 

Het is mogelijk om twee tickets per persoon te kopen, waarvan maximaal één staanplaats, indien nog beschikbaar. Evenzo zal er op woensdag 11 maart zoals gebruikelijk in het zuiden de verkoop van staanplaatsen zijn voor alle drie de thuiswedstrijden in het kaartcentrum.

Meer informatie over dagkaartverkoop vindt u hier : KLIK!

De besteldata voor tickets voor mensen met een handicap kunnen  HIER  worden bekeken.

_____

BESTELLEN

1) Bestel online

Klik hier voor de online ticketshop voor thuiswedstrijden: KLIK!

Alle leden loggen zoals gewoonlijk in met hun bekende toegangsgegevens om hun recht van eerste koop te gebruiken. Pas na succesvolle registratie zijn de wedstrijden op dinsdag (10 maart) zichtbaar voor leden en kunnen tickets worden geboekt. Alle bestaande klanten moeten ook inloggen met hun bekende gegevens om tickets te kunnen reserveren voor de games op woensdag (11.3.) Waarvoor geen vrije verkoop is.

Als u toegangsgegevens hebt, maar uw wachtwoord bent vergeten, kunt u de functie “Wachtwoord vergeten?” In de online ticketwinkel gebruiken door uw e-mailadres in te voeren en het wachtwoord opnieuw in te stellen. Als u geen registratiegegevens als lid hebt, stuur dan een e-mail naar  kartencenter@fcstpauli.com .

2) Telefonisch bestellen

0 18 06 – 99 77 19 (€ 0,20 / oproep vanaf een Duitse vaste lijn; max. € 0,60 / oproep vanaf een Duits mobiel netwerk)

3) Kaartcentrum 

Op dinsdag (10 maart) is er geen reservering voor leden in het ticketcentrum. Het verzamelen van gedeponeerde kaarten is mogelijk vanaf maandag 16 maart. Dit zijn de openingstijden:

  • Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: van 10.00 tot 18.00 uur
  • Wo: van 10.00 tot 15.00 uur
  • Zaterdag: van 10.00 tot 15.00 uur (alleen voor thuiswedstrijden; als er geen thuiswedstrijd is in een weekend (zaterdag, zondag) of maandag, is het kaartcentrum gesloten op zaterdag)

Houd er rekening mee dat het kaartencentrum op woensdag (11 maart) vanaf 09:00 uur geopend is, in tegenstelling tot de reguliere openingstijden.

_____

OFFICIËLE SECUNDAIRE TICKETMARKT

De drie thuiswedstrijden die te koop zijn, zijn waarschijnlijk snel uitverkocht.  Tot kort voor de wedstrijd kan  geïnteresseerden echter nog steeds een ticket krijgen via de officiële secundaire ticketmarkt, geïntegreerd in  de online ticketwinkel van FC St. Pauli. In sommige gevallen kunnen tickets nog steeds op de speeldag worden gekocht van fans tegen faire en en door de club vastgelegde prijzen.

Opmerking: voor geselecteerde thuiswedstrijden waarvoor een beperking geldt voor bestaande klanten, kunnen alleen bestaande klanten in eerste instantie tickets op de secundaire markt kopen. Afhankelijk van vraag en aanbod is het echter mogelijk dat deze beperking wordt opgeheven kort voordat een wedstrijden en de tickets vrij kunnen worden gekocht. In de regel geldt dat hoe dichter een wedstrijd komt, hoe meer tickets er op de secundaire ticketmarkt worden aangeboden.

In  geval van verhindering kunnen kaarthouders hun kaart rechtstreeks  voor wederverkoop aanbieden via de online ticketwinkel van de vereniging  – veilig en betrouwbaar. Naast dagkaarten kunnen daar ook seizoensgebonden spellen en jaarkaarten worden verkocht. Na een succesvolle verkoop hoeft de verkoper zich verder nergens zorgen over te maken, want FC St. Pauli zorgt voor de verdere verwerking.

  • Hier vindt u meer informatie over de secundaire ticketmarkt voor verkopers: KLIK!

Aangezien tickets alleen kunnen worden doorgegeven als de algemene voorwaarden van het ticket ( ATGB ) worden nageleefd , is het  doorverkopen van tickets via ongeautoriseerde platforms zoals advertenties met Viagogo, eBay, … zelfs tegen de normale aankoopprijs, verboden . In geval van overtredingen behouden wij ons het recht voor om passende tickets te blokkeren voor toegang tot het stadion en om actie te ondernemen tegen de ticketverkopers. Als alternatief kunnen tickets ook worden gekocht en verkocht via de  AFM-kaartuitwisseling op de betreffende thuiswedstrijddag.

Uw kaartcentrum

Bron: www.fcstpauli.com