Volgende wedstrijdSpeeldag 15 : 1FC Nürnberg – FC St. Pauli/28 november 2021/Max-Morlock-Stadion

Reacties na de wedstrijd tegen Vfl Osnabrück

Na de 3-1 overwinning tegen VfL Osnabrück – zondag 1 maart 2020 13u30 – zagen we blije gezichten in de Mixed Zone.

Andreas Bornemann : “Het is duidelijk dat de derby-overwinning ons geen kwaad heeft gedaan. We kunnen momenteel dezelfde spelers opstellen en hoeven geen wijzigingen aan te brengen. Dit geeft het team zekerheid, stabiliteit en een goed gevoel om punten te halen. De slotfase is nu aangebroken. De rangschikking is erg smal en alles ligt nog open. Het is belangrijk dat we de volgende wedstrijden gebruiken om wat gemoedsrust te bekomen. ”

Waldemar Sobota : “Ik ben blij dat mijn doelpunt heeft bijgedragen aan de overwinning. In de tweede actie viel ik een beetje over mijn eigen benen, maar uiteindelijk wonnen we. In de laatste fase moesten we veel hoekschoppen verdedigen. Dat hebben we goed gedaan. Ik wil niet te veel klagen na zo’n wedstrijd. We hebben het goed gedaan. Het was belangrijk dat na de derby verder deden en nu moeten we het momentum vasthouden. Je kunt nooit echt ontspannen in deze competitie. Het zit allemaal dicht bij elkaar. Als je één stap minder zet wordt dit direct afgestraft. We maken die fout niet. ”

Henk Veerman : “Bij het doelpunt moest ik mezelf een beetje kleiner maken. In het begin hebben we het heel goed gedaan, we moeten het laatste half uur vergeten. Ik ben persoonlijk erg blij met het doelpunt en de assist, maar ik denk dat we het vandaag allemaal goed hebben gedaan. ”

Daniel Buballa : “We zijn goed begonnen en hebben goed gespeeld. We zaten vanaf het begin in de wedstrijd. Wij hebben onze tegenstanders voor problemen gesteld en we beloonden ons. De voorsprong aan de rust heeft ons goed gedaan. Na de pauze besloten we om verder te doen en gelukkig deden we dat. We kunnen niet 100% tevreden zijn met de laatste fase. We waren te passief. Uiteindelijk was het genoeg omdat we onze kleine fouten hebben gecorrigeerd. Vorige week hebben we gezien dat de derby-overwinning ons enorme kracht gaf. Wij en de fans hebben vandaag de euforie van vorige week in de wedstrijd meegenomen. Dan is het moeilijk voor de tegenstander om hier te spelen. Vandaag kunnen we allemaal heel tevreden zijn. ”

Marvin Knoll : “Ik ben blij dat ik het team heb kunnen helpen. Ik speelde mijn spel en probeerde druk te zetten. Het was een goede wedstrijd van ons allemaal. Het is altijd moeilijk als je een hoogtepunt wedstrijd als dit hebt en dan op de hoogte moet blijven. Dat was vandaag erg belangrijk. Vooral in de eerste helft waren we erg gripvast. Osnabrück kwam een ​​beetje in de tweede helft, dan hadden we het vierde doelpunt moeten maken. Maar we hielden het vol en wonnen uiteindelijk omdat de eerste helft echt goed was. Nu spelen we in Sandhausen. We hebben daar vorig jaar 4-0 verloren en kunnen het goedmaken. ”

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: Witters