Volgende wedstrijdSpeeldag 21 : FC St. Pauli – SC Paderborn/5 februari 2022/Millerntor

LEVI’S® nieuwe shirtsponsor FCSP 1. FRAUEN (1e vrouwen)

Goed nieuws voor ons vrouwenteam: onze partner Levi’s® breidt zijn samenwerking met FC St. Pauli uit en ondersteunt nu ook de regionale voetbalsters, die nu een Levi’s®-logo op de shirts dragen. Met ondersteuning voor dames- en meisjesvoetbal onderstreept Levi’s® haar toewijding aan de FCSP en het idee van een holistisch partnerschap.

Deze steun zal voor het eerst in een competitie wedstrijd zichtbaar zijn wanneer onze 1. FRAUEN bij onze stadsburen HSV – op zondag 23 februari 2020 – de bekerderby spelen voor een plaats in  ​​de halve finale van de Hamburg Cup.

Christian Weiß, marketingdirecteur van Levi’s®, is verheugd dat Levi’s® zijn engagement verder kan uitbreiden: “Levi’s® staat voor houding, stijl en diversiteit. Niet alleen op het laatste punt hebben we veel parallellen met de FCSP. Als het ‘hart van St. Pauli’ -Partners, het is daarom logisch voor ons om het 1e damesteam te ondersteunen zodat diversiteit en gelijkheid kunnen worden nageleefd. Trouw aan het motto: een ander voetbal is mogelijk. ”

Ann-Sophie Greifenberg van de 1. FRAUEN is enthousiast over de ondersteuning: “We zijn erg blij dat we een bekende en geschikte partner zoals Levi’s® hebben gevonden. De regionale competitie is niet gemakkelijk voor ons en de vrouwenafdeling om te overleven, dus zijn we erg blij met deze actieve ondersteuning en vooral met de verdere samenwerking. ”

“De ondersteuning van Levi’s® voor de dames- en meisjesvoetbalafdeling toont het belang van onze sportafdelingen bij FC St. Pauli en is een sterk signaal voor onze leden. Tegelijkertijd helpt het ons direct om dames- en meisjesvoetbal bij FC St. Pauli te promoten om een ​​beetje dichter bij het begrip van gelijkheid te komen. Hartelijk dank voor het mogelijk maken hiervan , ” benadrukt Thomas Michael, directeur van Amateursport, met het oog op het werken met Levi’s®.

 ______

Over Levi’s®: het merk Levi’s® is het toonbeeld van klassieke Amerikaanse stijlen en authentieke koelte. Sinds Levi Strauss in 1873 in Californië jeans uitvond, is Levi’s jeans een van de beroemdste kledingstukken ter wereld. Met een baanbrekende en innovatieve geest die ongeëvenaard is in de kledingindustrie, blijft Levi’s® zijn merkportfolio tot op de dag van vandaag ontwikkelen. Het unieke assortiment jeanskleding en accessoires is verkrijgbaar in meer dan 110 landen en stelt mensen over de hele wereld in staat hun persoonlijke stijl te uiten. Meer informatie over Levi’s® en de producten en winkels is te vinden op:  www.levi.com

Bron: www.fcstpauli.com