Volgende wedstrijdSpeeldag 12 : Werder Bremen – FC St. Pauli/30 oktober 2021/Weser stadion

Reacties na de wedstrijd tegen Holstein Kiel

Voor onze Kiezkickers was een punt op Holstein Kiel binnen handbereik, maar uiteindelijk moesten ze de vijfde nederlaag op rij accepteren. Na het laatste fluitsignaal keken onze Kiezkickers teleurgesteld terug op de voorgaande 90 minuten, vooral Henk Veerman was geïrriteerd door zijn gemiste penalty.

Sporthoofd Andreas Bornemann: “Het was een spectaculaire blessuretijd zonder goed einde voor ons. Ik vind het altijd moeilijk voor de schutter als je lang met de bal onder de arm hebt gestaan. Daarom had ik al een slecht gevoel voor de uitvoering. Met de 0-1 voor de pauze hadden we nog een kans, maar na de tweede helft zou een punt zeker verdiend zijn. ”

Daniel Buballa : “We wilden compact zijn en de ruimte krap maken, wat we heel goed deden in de eerste 20 minuten. Toen verloren we de grip op de wedstrijd. Kiel kwam toen beter in het spel en we gingen 0-1 in de rust. We komen er heel goed uit, we toonden meteen de nodige agressiviteit om iets mee te nemen en onszelf daarvoor te belonen, maar dan vallen we terug in passiviteit. Bij het tegendoelpunt kan het niet dat de tegenstander kan koppen. Dat is te gemakkelijk, we moeten consistenter zijn. We komen terug na de tweede lage slag, gooien alles naar voren en krijgen de penalty. Uiteindelijk is het alleen bitter. ”

Robin Himmelmann:  “Met een menigte als bij het tweede doelpunt is het altijd moeilijk om je handen erin te krijgen. We hebben het allemaal niet goed gedaan. We hadden een punt kunnen krijgen met de laatste actie, maar dat hebben we niet gedaan. Naar boven gaat niet meer veel, nu moeten we punten rapen. ”

Henk Veerman: “We hebben geen goede aanvallen uitgespeeld. In de tweede helft hebben we het beter gedaan. Ik kan nog steeds één punt behalen, maar ik heb het niet goed gedaan. Dat is mijn fout.”

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: Witters