Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Ondanks prijsverhoging blijft braadworst het goedkoopste

FC St. Pauli verhoogt de prijzen voor alle soorten worstsoorten met 30 cent in de publieke ruimtes van het Millerntor-stadion . De club kon nog sinds het begin van het seizoen 2018/19 de prijzen stabiel houden, maar nu moet een nieuwe prijsverhoging van de leverancier worden doorgerekend. Deze verhoging treedt in werking tijdens de thuiswedstrijd tegen VfB Stuttgart op zaterdag 1 februari 2020.

Voor de tweede keer in slechts zes maanden zijn de inkoopprijzen voor de worsten serieus gestegen. Dit heeft te maken met stijgende marktprijzen. Hoewel de eerste van deze stijgingen afgelopen zomer nog niet moest worden doorberekend aan de stadionbezoekers, is er nu geen andere mogelijkheid na een nieuwe meerkost in de winter.

“Het is belangrijk voor ons dat we onze fans een financieel haalbare stadionervaring kunnen blijven bieden. Momenteel is de ontwikkeling op de vleesmarkt echter moeilijk te voorspellen. Daarom kunnen we vanuit het perspectief van vandaag zelfs niet uitsluiten dat we de prijzen voor het komende seizoen opnieuw zullen moeten aanpassen, “zegt Bernd von Geldern, hoofd verkoop bij FC St. Pauli.

De braadworst kost daarom in de toekomst 2,80 euro, de prijs voor Krakauer en currywurst wordt verhoogd tot 3,30 euro. Ondanks deze toename blijft FC St. Pauli nog steeds de goedkoopste stadionworst van alle tweedeklasseteams hebben.

Bron: www.fcstpauli.com